Motive pentru care să pariezi la Unibet - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Motive pentru care să pariezi la Unibet

Imagine sport
12 


În ultimii ani, industria de pariuri sportive a cunoscut o creștere impresionantă, iar odată cu aceasta, numărul de case de pariuri s-a multiplicat. În acest context, Unibet a reușit să se diferențieze și să devină una dintre cele mai cunoscute și respectate case de pariuri din lume.

Îți voi enumera, mai jos, câteva motive pentru care acum ar trebui să-ți focusezi toată atenția spre această casă de pariuri și să te apuci serios să iei în considerare câștigurile consistente de care te poți bucura.

Primul lucru pentru care aș opta pentru Unibet este diversitatea ofertei de pariere. Mai exact, tu, ca parior, ai posibilitatea de a paria pe o gamă cât mai variată de sporturi, competiții și tipuri de pariuri. În comparație cu alte site-uri de pariuri, Unibet se distinge la toate aceste capitole.

În multe cazuri, nicio altă casă de pariuri nu acoperă atât de multe sporturi precum Unibet , oferind opțiuni de pariere pe sporturi precum yachting, șah, UFC, sporturi de iarnă, sporturi electronice și multe altele. Nu am reușit să găsesc un sport care să fie disponibil la alte case de pariuri, dar să nu fie oferit de Unibet . În timp ce este posibil să existe astfel de sporturi la alte case de pariuri, oferta largă a Unibet satisface practic toate preferințele pariorilor.

Imagine Unibet

300 RON PARIU Fără Risc + 150 Rotiri Gratuite

Profita acum

 

Unibet, casa de pariuri care vine cu gamă largă de oferte pentru toți iubitorii de sport

Un alt motiv pentru care îți recomand Unibet este faptul că poți să te uiți video la meciurile tale preferate. În prezent, Unibet este unul dintre puținele site-uri de pariuri licențiate care oferă transmisiuni live video. Nu numai că oferă astfel de transmisiuni, dar acoperă și un număr mare de evenimente sportive.

În primul rând, toate meciurile din trei dintre cele mai importante cinci campionate de fotbal din Europa - Bundesliga germană, Primera Division spaniolă și Ligue 1 franceză - sunt disponibile. În plus, Unibet acoperă multe alte competiții, inclusiv ligile secunde din cele trei țări menționate anterior, dar și prima ligă din țări precum Letonia, Bulgaria, Ecuador și multe altele.

Cu toate acestea, transmisiile live video nu se limitează doar la fotbal. Partidele de tenis, hochei, baschet, volei pe plajă și multe altele sunt disponibile pentru vizionare. Aceste transmisiuni sunt disponibile din aceeași fereastră în care plasați pariurile, fără a fi necesar să plătiți vreo taxă. Este necesar doar să ai un sold pozitiv în cont, dar chiar și o sumă de 0,01 RON este suficientă pentru a accesa aceste transmisiuni live video.

Pariuri sportive la nivel înalt și sigur. Unibet, adevărata casă pentru pariorii adevărați

De asemenea, faptul că poți urmări un meci în timp ce plasezi un pariu reprezintă un avantaj major. Cu toate acestea, există și alte motive pentru care platforma de pariuri live a Unibet este una dintre cele mai bune. Aceasta acoperă o gamă largă de evenimente live (majoritatea fiind disponibile și pentru pariuri pre-meci), iar pariurile sunt plasate imediat ce apăsăm butonul "Plasare pariu". În plus, cotele și opțiunile de pariere sunt actualizate foarte rapid și sunt foarte rare cazurile în care acestea sunt blocate. Aici trebuie să vorbim și despre cotele oferite de Unibet .

Cotele de la Unibet, printre cele mai bune din acest domeniu

În mediul online există agenții care oferă cote mai bune decât Unibet , însă dintre agențiile licențiate, Unibet pare să ofere cele mai bune cote. Compararea exactă între toți operatorii licențiați este dificilă, deoarece cotele diferă de la eveniment la eveniment, iar nu există momentan un site sau o unealtă care să ofere o comparație completă între cotele oferite.

În plus, multe agenții licențiate nu apar pe astfel de liste, deoarece sunt încă necunoscute la nivel internațional. Cu toate acestea, chiar dacă există operatori legali cu cote mai mari, diferențele sunt în general mici. În orice caz, îți recomand să plasezi fiecare pariu acolo unde cota este mai mare, iar dacă ai un cont deschis la cele mai bune 5 case de pariuri online din România, vei putea profita de cele mai ridicate cote în mod constant.

Unibet, printre cele mai vechi din branșă

Începând cu anul 1997, Unibet și-a extins serviciile în întreaga lume și a devenit un site de jocuri de noroc foarte popular, atât la nivel internațional, cât și în România. Mulți pariori români au jucat aici timp de mulți ani și nu au întâmpinat probleme. Cu toate acestea, nu același lucru poate fi spus despre alte site-uri licențiate.

În trecut, Unibet avea patru aplicații pentru pariuri pe mobil, însă acum au o singură aplicație. Nu trebuie să te îngrijorezi; acest lucru nu este un pas înapoi. Din contră, toate informațiile, opțiunile și facilitățile oferite de cele patru aplicații sunt acum disponibile într-o singură aplicație: Unibet Sport Betting!

Imagine Unibet

300 RON PARIU Fără Risc + 150 Rotiri Gratuite

Profita acum

 

Ce se întâmplă dacă deschizi cont ACUM la Unibet

Dacă îți deschizi un cont nou la, poți primi un bonus tentant pentru prima depunere, însă acesta se schimbă constant. Pe lângă oferta de bun venit, agenția de pariuri online Unibet are și o promoție prin care rambursează anumite pariuri pierdute după minutul 90, precum și alte promoții de top care sunt înlocuite o dată la câteva săptămâni/luni.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Unibet îți oferă oportunitatea de a asista la meciurile României în Germania

Optează și prinde lotul României pentru Germania. Intră în cursa pentru cele 200 de premii acordate săptămânal.

Europa League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Iată că avem și primele rezultate ale acestei duble manșe din cadrul sferturilor de finală din Europa League. Joi seară am avut 4 meciuri fotbal ce nu au dezamăgit și au continuat astfel săptămâna europeană de “fotbal șampanie”.

Champions League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 9-10 aprilie

Fotbalul spectacol din Champions League s-a întorsFotbalul spectacol din Champions League s-a întors. S-au înscris nu mai puțin de 18 goluri în aceste dueluri, fotbal la cel mai înalt nivel, întorsături de situație, toate adunate în serile magice de Liga Campionilor, pe care noi le comentăm împreună în textul de mai jos.

Turneul Exclusiv Amusnet Interactive îți aduce premii totale de 100.000 Lei cash!

Turneul Exclusiv Amusnet Interactive este oportunitatea ta de a ieși în evidență în lumea jocurilor de cazino.

Cote de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!

Hai să vedem cum putem atinge cotă de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!