Opțiuni de pariuri sportive – lista completă a acestora - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 1
Imagine Unibet 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Opțiuni de pariuri sportive – lista completă a acestora

Imagine sport
40 

Pariurile sportive sunt una dintre modalitățile preferate ale pasionaților de sporturi de a se bucura de spectacolul oferit de competițiile sportive și de a face bani în același timp. Acestea oferă o gamă largă de opțiuni, astfel încât fiecare parior poate alege varianta care i se potrivește cel mai bine. De la pariurile directe, la pariurile șansă dublă, până la pariurile cu handicap, există o mulțime de opțiuni de pariuri disponibile pentru fiecare tip de parior. În acest articol, ne propunem să explorăm și să descriem în detaliu cele mai populare opțiuni de pariuri sportive disponibile, astfel încât să îți poți face o idee despre care este cea mai potrivită pentru tine. Se evidențiază o serie de opțiuni de pariuri:

 1. pariuri directe - pariuri prin care se alege câștigătorul partidei sau egalitatea la încheierea timpului regulamentar de joc. Fiecare casă de pariuri își definește timpul regulamentar de joc pentru diferite sporturi conform unor reguli propria și diferă la multe dintre casele de pariuri în general pentru fotbal, baschet și hochei pe gheață.
 2. pariuri pe rezultat final - acest tip de pariu implică plasarea unui pariu pe rezultatul final al unui eveniment sportiv, precum o partidă de fotbal sau un meci de tenis.
 3. pariuri de total - pariuri prin care se alege numărul de puncte totale înscrise în timpul regulamentar de desfășurare a evenimentului sportiv. Aceste opțiuni de pariuri pot fi cu două evenimente posibile 'sub total' sau 'peste total' sau cu trei evenimente posibile 'sub total', 'peste total' și 'exact total'.
 4. pariuri pe scor exact - acest tip de pariu implică ghicirea scorului exact al unei întâlniri sportive.
 5. pariuri cu miză returnabilă - pariuri ce dau posibilitatea de a proteja cumva miza, primind-o înapoi în cazul în care evenimentul se încheie cu un anumit rezultat. Cel mai cunoscut la acest capitol este tipul de pariu "draw no bet" (miza se returnează în caz de egalitate în meci).
 6. câștigător 1x2 - cel mai uzual pariu şi constă în pronosticarea rezultatului final al evenimentului: 1- câştigă gazdele, 2- câştigă oaspeţii sau X -egal
 7. șansă dublă - constă în alegerea a două posibile opțiuni pentru rezultatul final al evenimentului: 1x (victoria gazdelor sau egal), x2 (victoria oaspeţilor sau egal), 12 (victorie gazde sau oaspeți). Cotele sunt, natural, mai mici decât la alte opțiuni, pentru că șansa de a "ieși" a pariului e mai mare.
 8. total goluri - peste/sub – pariul este dacă în acel meci se vor înscrie mai multe sau mai puţine goluri decât “linia” propusă de casa de pariuri. Există variante multiple și submultiple ale acestui tip de pariu: sub sau peste 0,5 goluri, sub sau peste 1,5 goluri, sub sau peste 3,5 goluri și altele în această progresie crescătoare, cu opțiuni de pariere pentru întregul meci, dar și pentru fiecare repriză în parte.

Exemplu: "Peste 3.5 goluri" – pariul este câștigător dacă în acel meci se marchează patru sau mai multe goluri, "Sub 1.5 goluri" – pariul este câștigător dacă în acel meci se marchează 0 sau 1 goluri.

 1. pariuri cu handicap - acest tip de pariu implică acordarea unui avantaj sau unei dezavantaje uneia dintre echipe, care modifică rezultatul final al pariului. Această cuantificare a dezavantajului poate să depindă de mai mulți factori: rezultatele statistice obținute de echipe în ultima perioadă, accidentările suferite de jucători importanți din echipe, dezechilibru major în sumele total pariate pe echipele combatante. În oferta caselor de pariuri există oferte de pariuri cu handicapuri europene și oferte de pariuri cu handicapuri asiatice.
 2. pariuri pe intervale de timp - acest tip de pariu implică plasarea unui pariu pe rezultatele intermediare ale unui eveniment sportiv, cum ar fi scorul la jumătatea unei partide de fotbal.
 3. pariuri cu valoare - traducerea literară din limba engleză a expresiei "value bets", acest tip de pariu presupune existența unei cote supraapreciate. Pariurile de valoare sunt selecții la evenimente sportive unde, în opinia subiectivă a pariorului, șansa de reușită, adică probabilitatea de reușită este mai mare decât probabilitatea matematică exprimată prin valoarea cotei oferite de agenția de pariuri. Valoarea pariurilor valoroase = cota selecției x estimarea procentuală / 100 > 1
 4. ambele marchează (GG sau Both teams to score) – pariul presupune ca cele două echipe să înscrie cel puțin un gol în timpul regulamentar de joc.
 5. o echipă marchează (NG) - pariul presupune ca una din cele două echipe să înscrie cel puțin un gol în timpul regulamentar de joc, nu contează care.
 6. pariuri pe cartonașe – pariul presupune prezicerea numărului de cartonașe galbene / roșii ce vor fi acordate în timpul regulamentar de joc
 7. pariuri pe cornere – pariul presupune prezicerea cornerelor ce vor fi jucate în meci:
  • cine va avea primul / ultimul corner
  • numărul exact / peste/sub un anumit număr de cornere (în prima repriză / în a doua repriză / în timpul regulamentar de joc)
  • echipa cu cele mai multe cornere
  • interval cornere minutele 1 – 10 (peste și sub)
  • total cornere echipa gazdă / oaspete
  • handicap cornere
 8. pariuri pe marcatori în meci – pariul presupune ca un anumit jucător ales de parior să marcheze primul / ultimul / oricând / de două ori etc.
 9. pariuri pe număr exact de goluri în meci – pariul presupune pronosticarea exactă a numărului de goluri marcate în timpul regulamentar de joc
 10. pariuri pe penalty-uri în meci - pariul presupune prezicerea numărului total de penalyuuri ce vor fi în timpul regulamentar de joc, primul / ultimul penalty, ce jucător marchează din penalty
 11. pauză/final – pariul presupune pronosticarea rezultatului ce se va înregistra atât la pauză, cât și la finalul evenimentului
 12. pauză sau final - pariul presupune pronosticarea rezultatului ce se va înregistra la pauză sau la finalul evenimentului
 13. pariuri speciale - acest tip de pariu poate include pariuri pe rezultate neconvenționale sau excentrice, cum ar fi:
  • echipa X lovește bara
  • total minute goluri (peste și sub)
  • posesia mingii (peste și sub)
  • jucătorul X lovește bara
  • gol din lovitură liberă
  • numărul de faults într-un meci de tenis

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

Pariurile pe rezultat final implică plasarea unui pariu pe rezultatul final al unui eveniment sportiv, cum ar fi o partidă de fotbal sau un meci de tenis. Acest tip de pariu poate fi plasat pe rezultatul final, cum ar fi câștigător sau pierzător, sau poate include opțiuni suplimentare, cum ar fi egal.

Exemplu: Să presupunem că urmează o partidă de fotbal între echipele "A" și "B". Un parior poate plasa un pariu pe rezultatul final al acestei partide, alegând să parieze că echipa "A" va câștiga partida sau că echipa "B" va câștiga partida sau că partida se va încheia la egalitate. Dacă pariorul alege să parieze pe câștigător și echipa "A" câștigă partida, pariorul va câștiga pariul. Dacă partida se încheie la egalitate sau dacă echipa "B" câștigă, pariorul va pierde pariul.

Pariurile pe scor exact implică ghicirea scorului exact al unei întâlniri sportive, cum ar fi o partidă de fotbal sau un meci de baschet. Acest tip de pariu poate fi unul dintre cele mai dificile, deoarece pariorul trebuie să ghicească scorul exact al partidei, inclusiv punctele câștigate de fiecare echipă.

Exemplu: Să presupunem că urmează o partidă de baschet între echipele "X" și "Y". Un parior poate plasa un pariu pe scorul exact al acestei partide, ghicind că echipa "X" va câștiga cu un scor de 85-82. Dacă scorul final al partidei este exact cel prevăzut de parior, acesta va câștiga pariul. Dacă scorul final nu corespunde previziunii pariorului, acesta va pierde pariul.

Pariurile pe handicap implică acordarea unor avantaje artificiale uneia dintre echipele implicate într-o întâlnire sportivă, cum ar fi o partidă de fotbal sau un meci de baschet. Scopul acestui tip de pariu este de a echilibra sansele de câștig ale fiecarei echipe, astfel încât ambele echipe au o șansă egală de a fi alese ca câștigătoare, indiferent de diferența reală între ele.

Exemplu: Să presupunem că urmează o partidă de fotbal între echipele "1" și "2". Echipa "1" este considerată favorită și are o șansă mai mare de a câștiga partida. Pentru a echilibra șansele de câștig, casele de pariuri oferă pariorilor opțiunea de a paria pe echipa "1" cu un handicap de -1 gol. Acest lucru înseamnă că, dacă pariorul pariază pe echipa "1" cu handicap, echipa "1" trebuie să câștige cu cel puțin 2 goluri diferență pentru ca pariul să fie câștigător. Dacă echipa "1" câștigă cu o singură diferență de gol sau dacă echipa "2" câștigă sau dacă partida se încheie la egalitate, pariorul va pierde pariul.

Pariurile combinate sau "pariurile multiple" presupun parierea pe mai multe rezultate sportive într-un singur bilet. Acest tip de pariu permite pariorilor să își mărească șansele de câștig prin combinarea mai multor pariuri individuale într-un singur bilet. Câștigurile pot fi mult mai mari decât în cazul pariurilor individuale, dar și riscul este mai mare, deoarece toate pariurile trebuie să fie câștigătoare pentru ca pariorul să obțină un câștig.

Exemplu: Un parior poate paria pe rezultatul finale al mai multor partide din diverse sporturi, cum ar fi fotbal, baschet și tenis. Să presupunem că pariorul pariază pe echipa "A" să câștige o partidă de fotbal cu scorul 1-0, pe jucătorul "B" să câștige un meci de tenis cu 6-4, 6-2 și pe echipa "C" să câștige un meci de baschet cu scorul 98-95. Dacă toate previziunile pariorului se materializează, acesta va câștiga pariul combinat. Dacă oricare dintre pariuri este pierdut, pariorul va pierde întregul pariu combinat.

Pariurile pe intervale de timp se referă la pariurile asupra rezultatelor unui eveniment sportiv în intervale specifice de timp, cum ar fi în timpul unei reprize sau al unui set. Acest tip de pariu oferă pariorilor oportunitatea de a paria pe rezultatele intermediare ale unui eveniment, nu doar pe rezultatul final.

Exemplu: Un parior poate paria pe cine va fi câștigătorul primului set într-un meci de tenis sau pe cine va fi în avantaj la sfârșitul primei jumătăți a unui meci de fotbal. De exemplu, un parior poate paria pe jucătorul "A" să câștige primul set cu scorul 6-4 într-un meci de tenis. Dacă jucătorul "A" câștigă primul set cu acest scor, pariorul va câștiga pariul. Dacă rezultatul diferă, pariorul va pierde pariul.

Pariurile pe jucător individual se referă la parierea pe performanța unui jucător individual într-un eveniment sportiv. Acest tip de pariu oferă pariorilor oportunitatea de a paria nu doar pe rezultatul final al unui eveniment, ci și pe performanțele individuale ale unui jucător specific.

Exemple:

 • Pariu pe jucător individual în tenis: Un parior poate paria pe numărul de game-uri câștigate de un jucător într-un meci de tenis specific. De exemplu, un parior poate paria pe jucătorul "A" să câștige 6 game-uri într-un meci de tenis.
 • Pariu pe jucător individual în fotbal: Un parior poate paria pe numărul de goluri marcate de un jucător într-un meci de fotbal specific. De exemplu, un parior poate paria pe jucătorul "B" să marcheze 2 goluri într-un meci de fotbal.
 • Pariu pe jucător individual în baschet: Un parior poate paria pe numărul de puncte marcate de un jucător într-un meci de baschet specific. De exemplu, un parior poate paria pe jucătorul "C" să marcheze 30 de puncte într-un meci de baschet.

Pariurile speciale sunt acele pariuri care se departează de pariurile clasice pe rezultat final, scor exact sau handicap și oferă pariorilor posibilitatea de a paria pe elemente suplimentare sau neconvenționale ale unui eveniment sportiv.

Exemplu pariu special din fotbal: Un parior poate paria pe jucătorul care va marca primul gol într-un meci de fotbal. Dacă jucătorul ales marchează primul gol, pariorul câștigă pariul. Dacă jucătorul ales nu marchează primul gol, pariorul pierde pariul.

Exemplu pariu special din baschet: Un parior poate paria pe numărul total de puncte marcate într-un meci de baschet. Dacă numărul total de puncte se află în intervalul specificat, pariorul câștigă pariul. Dacă numărul total de puncte nu se află în intervalul specificat, pariorul pierde pariul.

Exemplu pariu special din tenis: Un parior poate paria pe numărul total de game-uri jucate într-un meci de tenis. Dacă numărul total de game-uri se află în intervalul specificat, pariorul câștigă pariul. Dacă numărul total de game-uri nu se află în intervalul specificat, pariorul pierde pariul.

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

Popularitatea tipurilor de pariuri printre pariori variază în funcție de cultura și preferințele specifice ale fiecărui parior. În general, pariurile pe rezultat final și pariurile pe handicap sunt printre cele mai populare. Acestea oferă pariorilor posibilitatea de a paria pe rezultatul final al unui eveniment sportiv, cu un grad suplimentar de control asupra rezultatului prin intermediul handicap-ului.

În general, pariurile speciale sunt mai puțin populare decât pariurile standard, dar totuși oferă pariorilor posibilitatea de a paria pe aspecte neconvenționale ale evenimentelor sportive și de a-și diversifica portofoliul de pariuri.

Pariurile pe jucător individual pot fi considerate mai puțin populare decât alte opțiuni de pariuri. Acestea necesită cunoașterea detaliată a jucătorilor individuali și a modului în care acestea afectează performanța echipei, ceea ce poate fi dificil pentru unii pariori.

De asemenea, pariurile pe intervale de timp pot fi, de asemenea, considerate mai puțin populare, deoarece acestea presupun parierea pe momente specifice ale unui eveniment sportiv și pot fi mai puțin previzibile decât alte opțiuni de pariuri.

Cu toate acestea, aceste opțiuni de pariuri pot fi atractive pentru anumiți pariori, iar popularitatea lor poate varia în funcție de evenimente sportive individuale sau de preferințele pariorilor.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

INFOGRAFIC: Șansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor

Azi și mâine ne aduc în față meciurile retur din sferturile de finală în Liga Campionilor, iar pe Betano am investigat perspectivele celor opt echipe rămase în competiție de a avansa în semifinalele Ligii Campionilor, ținând cont de rezultatele din tur și de forma de moment.

Descoperă cea mai complexă ofertă de Loterii Internaționale, doar pe Betano!

Pariurile pe Loterii Internaționale au devenit una dintre cele mai populare modalități de câștig printre pasionații de jocuri de noroc din România. Betano îți oferă o experiență de joc unică și captivantă cu cea mai variată ofertă de pariuri pe loterii, extrageri live, statistici în timp real și posibilitatea de a plasa pariuri în avans.

Serie A, Avancronica etapei 33, 19 - 22 aprilie

Cum titlul în Serie A este ca și decis, știindu-se în mare măsură că va reveni la Milano, lupta pentru celelalte obiective este departe de a fi terminată. De aceea, etapa cu numărul 32 din prima ligă italiană vine cu alte 10 meciuri fotbal,

La Liga, Avancronica Etapa 32, 19 - 22 aprilie

Etapa din această săptămână din La Liga, mai exact cea cu numărul 32, vine cu cel mai așteptat meci al planetei, El Clasico.

Europa League, Avancronică sferturi, manșa retur - 18 aprilie

Încă o săptămână europeană se arată la orizont, iar noi punem toate tunurile pe ziua de joi, ce ne aduce returul sferturilor din Europa League. Cum manșa tur nu a dezamăgit și a adus spectacol fotbalistic pe măsura numelui competiției, ne așteptăm la același lucru și de la cele 4 meciuri fotbal din retur.