Pariuri antepost în fotbal - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1

Pariuri antepost în fotbal

Imagine sport
26 

Industria pariurilor sportive s-a dezvoltat semnificativ în ultimele decenii, oferind pariorilor o gamă largă de opțiuni de pariere. Printre acestea, pariurile antepost în fotbal au câștigat popularitate în rândul iubitorilor acestui sport și al pariorilor dornici să-și testeze cunoștințele și previziunile pe termen lung. În acest articol, vom explora pariurile antepost în fotbal, oferind o perspectivă bine documentată asupra acestora și sugerând câteva strategii esențiale.

 

Ce sunt pariuri antepost în fotbal?

 

Pariurile antepost, cunoscute și sub denumirea de pariuri futures, sunt tipul de pariere în care pariorii își plasează mizele pe rezultatele unor evenimente care vor avea loc în viitor, adesea în cadrul unui sezon competițional întreg sau înainte de începerea unui turneu important. În fotbal, acestea pot include pariuri pe campionatul național, competițiile europene, precum UEFA Champions League, sau evenimente majore, cum ar fi Campionatul Mondial sau Campionatul European.

Un pariu antepost se referă la un pariu plasat înainte ca evenimentul să înceapă, ceea ce înseamnă că se face cu mult timp înainte de meciul propriu-zis. În Liga 1, un exemplu de pariu antepost poate fi cel pe câștigătoarea campionatului. Să presupunem că suntem la începutul sezonului în Liga 1 și avem 14 echipe în competiție. Casa de pariuri oferă următoarele cote pentru câștigătorul campionatului:

 • ACF Cluj: 2.50
 • FCSB: 3.20
 • CFR Cluj: 5.00
 • Universitatea Craiova: 8.00
 • Dinamo București: 12.00
 • Restul echipelor: 20.00 sau mai mult

Opțiuni de pariere antepost:

 1. Pariu pe ACF Cluj la cota de 2.50: Dacă plasezi un pariu de 100 de lei pe ACF Cluj să câștige campionatul și echipa reușește să se impună la finalul sezonului, vei câștiga 100 x 2.50 = 250 de lei.
 2. Pariu pe Universitatea Craiova la cota de 8.00: Dacă pariezi 50 de lei pe Universitatea Craiova să câștige campionatul și aceasta reușește să obțină titlul, vei câștiga 50 x 8.00 = 400 de lei.
 3. Pariu pe CFR Cluj la cota de 5.00: Dacă pariezi 75 de lei pe CFR Cluj să câștige campionatul și echipa se impune la finalul sezonului, vei câștiga 75 x 5.00 = 375 de lei.

Este important să reții că pariurile antepost sunt plasate cu mult timp înainte de finalul competiției și pot fi afectate de schimbările din cadrul echipei (transferuri, accidentări etc.) sau de alte evenimente neprevăzute. De asemenea, banii investiți în pariurile antepost pot fi blocați pentru o perioadă mai lungă de timp, așa că este recomandat să pariezi sume pe care le poți lipsi temporar.

 

Avantaje și dezavantaje pariuri antepost

 

Pariorii aleg pariurile antepost din mai multe motive, iar principalul avantaj constă în cotele mai bune oferite înainte de începerea competiției sau a sezonului. Datorită faptului că există mai mult timp pentru caselor de pariuri să evalueze șansele echipelor și jucătorilor, cotele sunt, de obicei, mai mari decât cele oferite pe parcursul competiției.

Pe de altă parte, pariurile antepost implică un grad mai ridicat de risc. Pe măsură ce sezonul sau competiția progresează, pot apărea accidentări sau alte schimbări care să influențeze rezultatele, ceea ce poate face dificilă anticiparea cu precizie a rezultatelor finale.

 

Strategii pentru pariuri antepost de succes

 

 1. Analizează forma echipelor: Înainte de a plasa un pariu antepost, cercetează forma echipelor și performanțele lor din sezoanele anterioare. Este important să ții cont de factori precum transferurile de jucători și schimbările în staff-ul tehnic, deoarece acestea pot influența semnificativ performanțele echipei în următorul sezon.
 2. Istoricul competiției: Studiază istoricul competiției respective și analizează echipele care au avut succes în trecut. Unele competiții au echipe dominante care se clasează constant în primele poziții, iar aceste informații pot fi utile în luarea deciziilor de pariere.
 3. Evaluarea jucătorilor cheie: Identifică jucătorii cheie ai fiecărei echipe și analizează cum performanțele lor pot influența rezultatele. Accidentările sau absențele jucătorilor importanți pot afecta semnificativ șansele unei echipe de a câștiga.
 4. Cotele și valoarea: Compară cotele oferite de diferite case de pariuri și asigură-te că alegi cote cu adevărat valoroase. Uneori, unele case de pariuri pot oferi cote foarte atractive pentru a atrage pariorii, dar ar putea exista motive întemeiate pentru cotele mai mari. Analizați cu atenție datele și informațiile disponibile înainte de a face o alegere.
 5. Gestionarea băncii: Pariurile antepost pot implica sume mari de bani, deoarece vei avea nevoie să blochezi suma pariată până când competiția sau sezonul se încheie. Asigură-te că ai o strategie adecvată de gestionare a băncii și că nu investești mai mult decât îți permiți să pierzi.

 

Exemple de pariere antepost

 

Pariuri pe rezultatele finale ale unui sezon sau turneu. De exemplu, cine va câștiga Campionatul Mondial sau Liga Campionilor.

Pariurile antepost, cunoscute și sub numele de pariuri futures în unele părți ale lumii, sunt pariuri plasate cu mult înainte de începerea unui eveniment sau a unei competiții. Aceste pariuri se pot referi la rezultatele finale ale competițiilor, performanțele echipelor sau ale jucătorilor pe parcursul unui sezon, și așa mai departe. Iată câteva exemple:

 1. Câștigătorul unei competiții sau a unui turneu: Acest tip de pariu implică anticiparea câștigătorului unei anumite competiții sau a unui turneu. De exemplu, poți paria pe echipa care va câștiga Cupa Mondială de Fotbal sau pe jucătorul care va câștiga Wimbledon.
 2. Câștigătorul unei ligi sau a unui campionat: Similar cu pariul anterior, acesta se referă la alegerea echipei care va termina pe primul loc într-o anumită ligă sau un anumit campionat. De exemplu, poți paria pe echipa care va câștiga Premier League sau Liga 1.
 3. Relegare/Promovare: Acest tip de pariu se referă la anticiparea echipelor care vor fi retrogradate sau promovate la sfârșitul sezonului.
 4. Golgheterul unui turneu sau al unei ligi: Acest pariu se referă la jucătorul care va marca cele mai multe goluri în cadrul unui turneu sau al unei ligi.
 5. Numărul de puncte sau goluri marcate de o echipă sau un jucător: Acest tip de pariu antepost implică anticiparea numărului de puncte sau goluri pe care o echipă sau un jucător le va acumula într-un sezon.
 6. Performanța unei echipe sau a unui jucător: Acest tip de pariu se referă la performanța generală a unei echipe sau a unui jucător pe parcursul unui sezon sau a unui turneu, de exemplu, dacă o echipă va termina în top 4 într-o ligă sau dacă un jucător va ajunge în semifinalele unui turneu de tenis.

Pariurile antepost pot oferi cote mari, deoarece sunt plasate cu mult timp înainte și există multe variabile necunoscute. În același timp, ele implică și un grad mai mare de risc, deoarece trebuie să aștepți până la sfârșitul evenimentului pentru a vedea dacă pariul tău a fost câștigător. De asemenea, banii pariați sunt "blocați" pentru o perioadă lungă de timp.

În concluzie, pariuri antepost în fotbal pot fi o opțiune interesantă pentru pariorii care doresc să-și testeze abilitățile de previziune și să beneficieze de cote mai bune. Cu toate acestea, implică și riscuri mai mari decât pariurile obișnuite, așa că este important să efectuezi cercetările necesare și să aplici strategii adecvate pentru a-ți maximiza șansele de succes. În plus, pariază întotdeauna responsabil și stabilește-ți un buget bine definit pentru pariuri.

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Înțelegând pariurile sportive în box

În acest articol, vom explora în detaliu variantele de pariuri în box, condițiile în care este recomandat să alegi fiecare opțiune, precum și sfaturi utile pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești șansele de câștig.

Pariurile sportive specifice înotului

Fără a fi un sport tradițional pentru pariuri, înotul oferă o serie de opțiuni interesante, mai ales în cadrul competițiilor importante cum sunt Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Europene.

Pariuri speciale în fotbal

În acest articol, explorăm conceptul de pariuri speciale în fotbal, vom discuta despre diverse tipuri de astfel de pariuri și vom oferi sfaturi pentru a obține avantajul maxim atunci când le plasați.

Pariuri sistem în fotbal

Pariurile sistem oferă posibilitatea de a combina mai multe selecții într-un singur bilet și să obții câștiguri chiar și atunci când unele dintre selecții nu sunt câștigătoare. În acest articol, vom explora în detaliu ce sunt pariurile sistem în fotbal, cum funcționează și cum poți utiliza această strategie într-un mod câștigător.

Pariuri combinate în fotbal

Pariurile combinate, cunoscute și sub denumirea de "acca" (din engleză, acumulată), sunt una dintre cele mai populare metode de pariere în fotbal. Aceste pariuri combinate oferă șansa de a combina mai multe selecții într-un singur bilet, crescând astfel potențialul câștig.