Betano începe un sezon incendiar cu pariuri antepost în Liga 1! Cotele sunt în aer pentru câștigarea titlului suprem în 2024! - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 1

Betano începe un sezon incendiar cu pariuri antepost în Liga 1! Cotele sunt în aer pentru câștigarea titlului suprem în 2024!

Imagine sport
16 

Bucură-te de emoția viitorului sezon! Betano, partenerul tău de încredere în pariuri, te provoacă să privești în viitor și să îți alegi favoritul pentru câștigarea titlului în campionatul 2023/24. Ai ocazia unică de a paria antepost pe echipele care te inspiră și te pasionează cel mai mult!

Pe podiumul celor mai avizi pretendenți la trofeul mult dorit se află trei nume de temut: CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova. Ei se pregătesc intens, își ascut armele și sunt hotărâți să lupte până la ultima suflare pentru a-și atinge scopul suprem.

CFR Cluj, echipa ce și-a câștigat locul în inimile suporterilor prin prestații strălucitoare în trecut, este hotărâtă să recupereze coroana și să revină la fruntea ierarhiei. Cuvântul de ordine în tabăra clujenilor este "revenire", iar ei sunt dornici să dovedească că spiritul de luptă și determinarea neclintită sunt cheile succesului.

FCSB, o adevărată forță a fotbalului românesc, nu se poate lăuda cu un trofeu de nouă ani. Dar acum, cu un nou sezon pe cale să înceapă, FCSB are șansa de a-și recâștiga gloria și de a demonstra că potențialul lor este încă în plină ascensiune. Vor face acești leuți roș-albaștri pasul spre victorie?

Universitatea Craiova, echipa care a demonstrat în repetate rânduri că poate ține piept celor mai buni, este pregătită să iasă la rampă și să cucerească inimile fanilor. Adeptă a unui fotbal spectaculos și plin de pasiune, echipa din Bănie are la dispoziție un arsenal de talente și determinare, pregătindu-se să-și facă simțită prezența în lupta pentru titlu.

Dar surprizele sunt mereu la ordinea zilei în fotbalul românesc! Poate că echipa Farul va reuși să-și apere titlul într-un mod spectaculos, iar fanii vor avea parte de o nouă poveste de succes. Nimeni nu poate subestima puterea și ambiția acestor jucători în a-și păstra poziția de lideri ai fotbalului românesc.

Acum este momentul să intri în joc și să-ți urmezi instinctul! Pariază pe echipa care crezi că va aduce bucurie și triumf în acest nou sezon. Ai increderea în intuiția ta și alege-ți favoritul, pe Betano, pentru a te bucura de fiecare clipă plină de adrenalină a campionatului 2023/24!

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Explozia cotelor! Descoperă cine sunt marile favoriti la titlul incendiar din Liga 1 în 2024!

 

CFR Cluj – cota 3.25

 

Dominanța fără precedent a CFR Clujului s-a încheiat abrupt în anul 2023, lăsând în urmă o urmă de îndoială și incertitudine în ceea ce privește viitorul lor în campionatul intern. După cinci titluri consecutiv câștigate între 2018 și 2022, această echipă de temut a fost forțată să se confrunte cu o realitate dureroasă.

Nemaiobținând nici măcar un loc pe podium în sezonul trecut, CFR Cluj a părăsit lupta la titlu mult mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine. Echipa care fusese obișnuită să se ridice deasupra adversarilor săi a pierdut teren și a fost nevoită să se mulțumească cu o poziție mediocră în clasament. Dar problemele lor nu se opresc aici.

Pentru a-și asigura un loc în cupele europene, CFR Cluj trebuie să treacă prin încercări dificile. În primul rând, trebuie să obțină locul trei în ultima etapă a playoff-ului, depășindu-și rivalii de temut. Dar chiar și atunci, ei nu pot respira ușurați. În fața lor se întinde un baraj cu echipa învingătoare a barajului dintre FCU Craiova 1948 și FC Voluntari, o provocare în sine.

În această perioadă de vară, se anunță mișcări importante în lotul ardelenilor. Cu siguranță, managerii și antrenorii lucrează din greu pentru a reconstrui și revigora echipa. Noi transferuri, jucători talentați și experimentați pot fi cheia pentru a readuce CFR Cluj în lumina reflectoarelor și în lupta pentru titlu în sezonul următor.

Pentru suporterii fideli, aceste schimbări în lot reprezintă o rază de speranță. Își țin sufletul la gură în așteptarea revenirii echipei lor iubite, care și-a demonstrat puterea și măiestria de-a lungul anilor. În ciuda obstacolelor actuale, ei cred în spiritul luptător al jucătorilor și în abilitatea acestora de a face față provocărilor.

Prin urmare, anul 2024 se anunță a fi un an plin de schimbări și renaștere pentru CFR Cluj. Vor înfrunta cu curaj și determinare provocările care le stau în cale, iar suporterii vor continua să le ofere sprijinul necondiționat. Iar când vor reveni în forță, nimeni nu va putea ignora prezența lor și dorința lor de a câștiga titlul în campionatul intern.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

FCSB – cota 3.25

 

FCSB, echipa de tradiție și prestigiu din fotbalul românesc, pare să se lupte cu o blestemă a sistemului competițional cu playoff și playout. Deși a fost una dintre forțele dominante în trecutul său glorios, clubul roș-albastru nu a reușit să se încoroneze ca campion în nicio ediție a campionatului sub acest nou format. Într-adevăr, ultima lor cucerire a titlului datează din 2015, când sezonul de Liga 1 a fost încă desfășurat fără a implica playoff și playout.

De-a lungul a opt sezoane jucate sub această structură competițională, FCSB a fost aproape de victorie de nenumărate ori, însă a trebuit să se mulțumească cu locul secund în șapte dintre ele, inclusiv în sezonul recent încheiat. A fost o poveste dezastruoasă pentru fanii lor în căutarea acelui trofeu mult dorit.

Un singur sezon a ieșit în evidență ca o excepție în această serie de performanțe fruste. În anul 2020, echipa cu baza de antrenament în Berceni a încheiat pe o dezamăgitoare poziție a cincea în clasament. Aceasta a fost o lovitură dură pentru un club obișnuit să lupte pentru locurile fruntașe.

Cu toate acestea, patronul și conducerea FCSB au luat angajamentul față de fanii lor că în sezonul următor vor cuceri titlul mult așteptat. În acest scop, se anunță transferuri masive și importante pentru a întări lotul și a le oferi șanse reale de succes. Ambițiile sunt mari și nu este loc pentru compromisuri.

În culise, discuțiile, negocierile și planurile pentru achiziționarea jucătorilor de valoare sunt în plină desfășurare. Echipa de conducere este hotărâtă să aducă nume sonore care să se ridice la înălțimea așteptărilor și să se integreze în sistemul de joc al FCSB-ului. Suporterii așteaptă cu sufletul la gură, pregătiți să îmbrățișeze noile achiziții și să le ofere sprijinul lor necondiționat în lupta pentru titlu.

Astfel, în sezonul viitor, FCSB va pune totul pe masă pentru a-și îndeplini promisiunea făcută fanilor săi. Amintirile recente de dezamăgire și locurile secunde vor fi transformate într-o mândrie reînnoită și în triumful mult așteptat. Echipa roș-albastră va încerca să rupă blestemul și să cucerească titlul din nou, restabilindu-și prestigiul și dominanța în fotbalul românesc.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Universitatea Craiova – cota 6.00

 

Universitatea Craiova, echipa de legendă cunoscută sub numele de Craiova Maxima, a rămas înstrăinată de gustul dulce al titlului național din România încă din anul 1991. Această lungă perioadă de așteptare a provocat o dorință imensă în inimile fanilor săi de a vedea echipa triumfând din nou în campionat. Este un fapt remarcabil că mulți dintre fanii actuali nu erau nici măcar născuți în momentul când Craiova Maxima a obținut ultima victorie de campionat, ceea ce adaugă și mai multă emoție și dorință de performanță în prezent.

Cu toate acestea, în ultimii ani, echipa olteană a reușit să obțină o performanță notabilă. În sezonul din 2020, Universitatea Craiova a reușit să ocupe locul secund în campionat, marcând astfel cea mai bună clasare într-un sezon cu sistem de playoff. A fost un pas important în direcția potrivită și un motiv de bucurie pentru suporterii înfocați ai echipei.

Cu toate acestea, în acest sezon, Universitatea Craiova se confruntă cu provocări și șanse teoretice limitate pentru a obține o participare în cupele europene. Competiția este acerbă și fiecare punct contează în lupta pentru locurile care asigură un bilet în Europa. Cu toate că obiectivul inițial ar fi fost o calificare în aceste competiții prestigioase, eventuala lor absență ar putea deveni un avantaj neașteptat în pregătirea și abordarea noului sezon.

Fără presiunea prezenței în cupele europene, Universitatea Craiova ar putea profita de această oportunitate pentru a se concentra în mod exclusiv pe consolidarea lotului, pregătirea fizică și tactică și îmbunătățirea jocului lor. Prin înfruntarea altor echipe puternice din Liga 1, ei pot câștiga încredere și înțelegere în propriile lor abilități, pregătindu-se pentru un nou sezon plin de ambiții.

În concluzie, Universitatea Craiova trăiește cu dorința arzătoare de a-și aduce aminte gustul victoriei în campionatul național. Absența de mult timp de pe treapta cea mai înaltă a podiumului a alimentat pasiunea și determinarea fanilor și a clubului de a reuși. Cu o poziție onorabilă în clasamentul sezonului trecut și o nouă oportunitate de pregătire și abordare a noului campionat, Universitatea Craiova poate transforma dorința lor în realitate și să concureze în mod serios pentru titlul mult dorit.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Farul Constanța – cota 6.50

 

Marele Gheorghe Hagi a reușit să aducă un nou titlu de campion la Constanța, de data aceasta pentru echipa care poartă numele reprezentativ al orașului și al suflării fotbalistice de la malul mării - Farul. Acesta este al doilea titlu pe care Hagi îl câștigă în Liga 1 în calitate de antrenor și primul sub brandul Farul, rezultat din "unirea" cluburilor Viitorul și Farul.

Farul a dominat sezonul regulat, ocupând prima poziție în clasament. Echipa a avut cel mai bun atac și cea mai bună apărare, demonstrând un stil de joc ofensiv și o soliditate defensivă deosebită. Performanțele bune au continuat și în playoff, unde Farul a reușit să marcheze de două ori mai multe goluri decât CFR Cluj, campioana en-titre, înaintea etapei finale.

Cu o singură înfrângere în playoff, echipa Farul a arătat o determinare și un talent deosebite. Acești jucători au scăpat de emoțiile ultimei runde prin obținerea unei victorii de răsunet împotriva rivalei lor, FCSB. Performanțele lor constante și victoria crucială au asigurat titlul într-un mod impresionant.

După câștigarea titlului anterior în 2017, când Hagi antrena echipa Viitorul, următorul sezon a fost unul mai puțin strălucit, cu o clasare pe locul cinci. Cu toate acestea, echipa Farul a reușit să se ridice din nou și să-și redea gloria în acest sezon, sub conducerea marelui antrenor Gheorghe Hagi.

Acest nou titlu obținut de echipa Farul adaugă o nouă pagină de istorie fotbalului constănțean și confirmă calitatea și succesul strategiei lui Hagi ca antrenor. Fanii au fost martorii unui sezon memorabil și sunt mândri de realizările echipei lor, care au readus lumina reflectoarelor pe stadionul de la malul mării.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Rapid – cota 9.00

 

Rapid, echipa cu o istorie bogată și o fanbase pasionată, a reușit să revină în prima ligă a fotbalului românesc după un drum lung și plin de provocări prin toate eșaloanele competiției. În sezonul 2022/23, echipa a reușit să se califice pentru prima dată în playoff, ceea ce reprezintă o realizare notabilă în sine. Cu toate acestea, locul cinci obținut la finalul sezonului nu a fost pe măsura așteptărilor fervente ale suporterilor.

Pentru anul următor, pe buzele tuturor giuleștenilor răsună un singur cuvânt: titlul! Este un cuvânt încărcat de speranță și dorința fierbinte de a aduce gloria înapoi pe stadionul Rapidului. Ultima dată când Rapid a câștigat campionatul național a fost în anul 2003, iar de atunci a fost o perioadă lungă de așteptare pentru suporterii lor loiali.

Echipa este hotărâtă să-și recâștige statutul de forță dominatoare în fotbalul românesc și să ofere fanilor motive de bucurie și mândrie. Ambiția este la cote înalte, iar fiecare jucător și antrenor sunt dornici să lupte pentru a atinge obiectivul suprem.

Suporterii Rapidului au fost alături de echipă în cele mai dificile momente, iar acum așteaptă cu nerăbdare să vadă echipa lor iubită ridicând trofeul în aer. Fiecare meci va fi o luptă, iar fiecare punct va conta în această cursă către titlu. Echipa va continua să se dezvolte și să se întărească în perioada de transferuri, aducând jucători talentați și experimentați pentru a completa lotul și a oferi adâncime și calitate în fiecare compartiment de joc.

Pentru Rapid, acest titlu ar însemna mult mai mult decât doar un trofeu. Ar fi o confirmare a revenirii în forță a echipei și o reafirmare a locului său în elita fotbalului românesc. Suporterii sunt pregătiți să se alăture echipei în această călătorie și să îi ofere sprijinul necondiționat pe tot parcursul sezonului.

Astfel, în anul următor, în liga competiției, Rapid va fi o forță de temut și va da totul pentru a cuceri titlul mult dorit. În mijlocul atmosferei încinse și al pasiunii neîntrerupte a suporterilor, Rapid va încerca să repună coroana pe capul său și să își reafirme locul în istoria fotbalului românesc.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Descoperă emoția parierilor antepost pe Betano! Alege-ți favoritul și pariază acum pe echipa pe care crezi că o va cuceri titlul în sezonul următor al Ligii 1. Fii printre primii care profita de cele mai bune cote și plasează-ți pariu acum pentru a te bucura de emoție și suspansul competiției de fotbal românească. Pe Betano, găsești o gamă largă de opțiuni de pariere, iar experiența ta în lumea pariorilor va fi completă și palpitantă. Așadar, intră acum în joc și îndrăznește să pariezi pe viitorul campion din Liga 1!

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

România și posibilii adversari la EURO 2024. Cotele Betano înaintea tragerii la sorți

Campionatul European din 2024 aduce cu el o doză de incertitudine și emoție pentru suporterii României. Tragerea la sorți de pe 2 decembrie va dezvălui adversarii noștri, iar cotele Betano oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să parieze pe echipa națională. Indiferent de adversari, suntem mândri să susținem tricolorii și să sperăm la o performanță remarcabilă în această competiție de prestigiu. Hai România!

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.

Infografic: Arc peste timp, Gheorghe Hagi față în față cu Ianis Hagi la echipa națională

Echipa națională de fotbal a României se pregătește pentru un moment crucial în istoria sa, revenind la un turneu final după opt ani. Calificarea la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania, a fost marcată de contribuția remarcabilă a lui Ianis Hagi. În acest articol, vom analiza parcursul lui Ianis Hagi la prima reprezentativă a României și îl vom compara cu performanțele legendare ale tatălui său, Gheorghe Hagi, liderul celebrei Generații de Aur.

Manchester United în misiune imposibilă la Istanbul. Combină pariurile preferate la meciurile din Liga Campionilor, pe Betano, cu Bet Builder!

Cu Bet Builder, Mega Cote și Betano Avantaj, poți să-ți îmbunătățești semnificativ experiența de pariere și să-ți maximizezi șansele de câștig în meciurile din Liga Campionilor.

Dueluri de foc, marți, în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Activează modul Betano și bucură-te de toate pariurile preferate pe același bilet, cu Bet Builder!

Dacă ești pasionat de pariurile sportive și vrei să obții cele mai bune cote, nu trebuie să ratezi etapa a 5-a din Liga Campionilor, care se anunță incendiară!