Pariuri combinate în fotbal - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1

Pariuri combinate în fotbal

Imagine sport
43 

Pariurile combinate, cunoscute și sub denumirea de "acca" (din engleză, acumulată), sunt una dintre cele mai populare metode de pariere în fotbal. Aceste pariuri combinate oferă pariorilor șansa de a combina mai multe selecții într-un singur bilet, crescând astfel potențialul câștig. Cu toate acestea, aceste tipuri de pariuri implică un grad mai mare de risc, deoarece toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru a obține profitul. În acest articol, vom explora în profunzime conceptul de pariuri combinate și vom oferi sfaturi practice pentru a deveni un parior inteligent în fotbal.

 

Ce sunt pariurile combinate (acca) în fotbal?

 

Pariurile combinate, sau acca, reprezintă o formă de pariere în care pariorii pot combina mai multe selecții pe un singur bilet. Aceste selecții pot fi meciuri individuale, cum ar fi rezultatul final al unui meci sau goluri marcate de anumite echipe, sau pot include diverse alte opțiuni, cum ar fi goluri marcate în ambele reprize sau numărul total de cornere. Cu cât este mai mare numărul de selecții incluse, cu atât potențialul de câștig crește considerabil.

Un exemplu de pariu combinat ar fi să alegem câștigătorii a patru meciuri de fotbal din campionate diferite, inclusiv Bundesliga, Premier League, La Liga și Serie A, toate pe același bilet. Dacă toate cele patru selecții sunt câștigătoare, pariul este câștigător și pariorul încasează câștigurile.

 

Cum funcționează pariurile combinate?

 

În pariurile combinate, cotele pentru fiecare selecție se combină pentru a oferi o cotă totală pentru întregul bilet. Cota totală este calculată prin înmulțirea cotelor pentru fiecare selecție. De exemplu, dacă avem selecții individuale cu cote de 1,70, 2,00, 1,90 și 1,50, cota totală pentru biletul combinat va fi: 1,70 * 2,00 * 1,90 * 1,50 = 9,135.

Avantajul pariurilor combinate constă în potențialul de câștig ridicat. Cu toate acestea, există și dezavantaje importante, deoarece riscul de a pierde crește odată cu fiecare selecție adăugată. Un singur rezultat greșit poate duce la pierderea întregului pariu. Prin urmare, este important să fie atent la selecțiile făcute și să nu se lase influențat de entuziasm.

Un pariu combinat, cunoscut și sub denumirea de "accumulator" sau "acumulator", presupune combinarea a mai multe selecții (pariuri individuale) într-un singur bilet. Pentru ca pariu combinat să fie câștigător, toate selecțiile incluse trebuie să fie corecte. Să luăm ca exemplu un meci din Liga 1, cu două selecții pentru un pariu combinat.

Meciul: FC Botoșani vs. Viitorul Constanța

Selecție 1: ACF Cluj să câștige împotriva Gaz Metan Mediaș (cota 1.70)

Selecție 2: Peste 2.5 goluri în meciul FC Botoșani vs. Viitorul Constanța (cota 1.90).

Cotele prezentate sunt doar pentru scopuri demonstrative și nu reprezintă cote reale de la o casă de pariuri.

Pariorul plasează un pariu combinat selectând ambele opțiuni de mai sus pe același bilet. Suma pariată este de 50 de lei.

Dacă ACF Cluj câștigă meciul cu Gaz Metan Mediaș și se marchează cel puțin trei goluri în meciul dintre FC Botoșani și Viitorul Constanța, biletul de pariu va fi câștigător.

Calculul câștigurilor: 50 lei (suma pariată) x 1.70 (cota selecției 1) x 1.90 (cota selecției 2) = 161.50 lei

Astfel, dacă ambii factori din selecțiile combinate sunt corecți, pariorul va primi 161.50 lei (profit) în plus față de suma pariată inițială, obținând în total 211.50 lei (capitalul inițial de 50 de lei + profitul de 161.50 lei).

Este important de menționat că pariurile combinate implică un nivel mai mare de risc decât pariurile individuale, deoarece toate selecțiile trebuie să fie corecte pentru ca biletul să fie câștigător. Cu toate acestea, cotele mai mari pot duce la câștiguri mai mari, ceea ce face ca pariurile combinate să fie populare în rândul pariorilor în căutare de profituri substanțiale dintr-un pariu cu o miză relativ mică.

 

Sfaturi pentru pariuri combinate inteligente în fotbal

 

 1. Cercetează înainte de a paria: Analiza și cercetarea atentă a echipelor și jucătorilor sunt esențiale înainte de a plasa un pariu combinat. Urmărește forma echipelor, știrile și statistica ultimelor meciuri pentru a face selecții informate.
 2. Stabilește limite clare: Pariurile combinate pot fi atrăgătoare, dar este important să stabilești limite clare în ceea ce privește numărul de selecții și suma pariată. Nu te lăsa atras de potențialul mare de câștig și pariază doar sume pe care ești dispus să le pierzi.
 3. Echilibrează selecțiile: Atunci când plasezi pariuri combinate, încearcă să echilibrezi selecțiile cu cote variate și rezonabile. Evită alegerea doar a favoriților, deoarece riscul de surprize este mereu prezent în fotbal.
 4. Evită combinațiile exotice: A alege prea multe selecții pe un singur bilet poate fi tentant, dar poate duce la pierderea parțială sau totală a investiției. Este mai bine să alegi un număr mai mic de selecții și să mărești șansele de câștig.
 5. Controlează-ți emoțiile: Pariurile combinate pot fi extrem de tensionate, mai ales când se apropie momentul în care poți câștiga sau pierde. Învață să-ți controlezi emoțiile și să pariezi rațional, fără a fi influențat de impulsuri.
 6. Folosește bonusurile și promoțiile: Unele case de pariuri oferă bonusuri și promoții speciale pentru pariurile combinate. Folosește-le cu înțelepciune pentru a-ți crește potențialul de câștig sau pentru a recupera o parte din pierderi.

 

Exemple de pariuri combinate

 

Acest tip de pariu implică selectarea a mai multor evenimente pe un singur bilet de pariere. Toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru ca pariu să fie unul câștigător.

Pariurile combinate, cunoscute și sub numele de pariuri multiple sau acumulatori, sunt pariuri care combină mai multe selecții individuale într-un singur pariu. Pentru ca un pariu combinat să fie câștigător, toate selecțiile incluse în pariu trebuie să fie corecte. Iată câteva exemple:

 1. Dubla: Acesta este cel mai simplu tip de pariu combinat și implică două selecții diferite. Ambele selecții trebuie să fie câștigătoare pentru ca pariu să fie câștigător.
 2. Tripla: Similar cu dubla, dar implică trei selecții diferite. Toate cele trei selecții trebuie să fie câștigătoare pentru ca pariu să fie câștigător.
 3. Acumulator (sau "acca"): Acest tip de pariu combinat implică patru sau mai multe selecții. Toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru ca pariu să fie câștigător. Numărul de selecții poate fi destul de mare, de exemplu, un acumulator cu 10 selecții este cunoscut sub numele de "acca 10-fold".
 4. Pariuri sistem: Acestea sunt pariuri combinate care nu necesită ca toate selecțiile să fie câștigătoare pentru a obține un câștig. Un exemplu ar fi "Patent", care este format din 3 selecții și 7 pariuri: 3 single-uri, 3 duble și o triplă. Dacă una dintre selecții este câștigătoare, vei obține un câștig.
 5. Yankee, Canadian, Heinz, Super Heinz, Goliath: Acestea sunt denumiri speciale pentru pariurile sistem cu un număr specific de selecții. De exemplu, un Yankee implică 4 selecții și 11 pariuri (6 duble, 4 triple și o patrulă), în timp ce un Goliath implică 8 selecții și 247 de pariuri.

Avantajul pariurilor combinate este că ele oferă oportunitatea de a obține câștiguri mari dintr-o miză relativ mică, deoarece cotele pentru fiecare selecție se înmulțesc între ele. Dezavantajul este că riscul este mai mare, deoarece o singură selecție greșită poate face ca întregul pariu să fie pierdut.

Pariurile combinate (acca) pot aduce momente palpitante și potențialuri de câștig impresionante în fotbal. Cu toate acestea, este esențial să pariezi responsabil și să fii informat înainte de a plasa astfel de pariuri. Cercetarea atentă și selecțiile echilibrate pot spori șansele de succes, astfel încât să te bucuri de emoțiile parierii, dar și să-ți gestionezi riscurile în mod inteligent.

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Înțelegând pariurile sportive în box

În acest articol, vom explora în detaliu variantele de pariuri în box, condițiile în care este recomandat să alegi fiecare opțiune, precum și sfaturi utile pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești șansele de câștig.

Pariurile sportive specifice înotului

Fără a fi un sport tradițional pentru pariuri, înotul oferă o serie de opțiuni interesante, mai ales în cadrul competițiilor importante cum sunt Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Europene.

Pariuri speciale în fotbal

În acest articol, explorăm conceptul de pariuri speciale în fotbal, vom discuta despre diverse tipuri de astfel de pariuri și vom oferi sfaturi pentru a obține avantajul maxim atunci când le plasați.

Pariuri sistem în fotbal

Pariurile sistem oferă posibilitatea de a combina mai multe selecții într-un singur bilet și să obții câștiguri chiar și atunci când unele dintre selecții nu sunt câștigătoare. În acest articol, vom explora în detaliu ce sunt pariurile sistem în fotbal, cum funcționează și cum poți utiliza această strategie într-un mod câștigător.