Pariuri fotbal – tipuri si recomandari, daca esti incepator

Daca esti incepator in ale pariurilor sportive, aceste randuri sunt pentru tine! Descopera aici care sunt unele dintre pariurile la fotbal pe care publicul le prefera la casele de pariuri online.

Pariul 1x 2

Este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri fotbal. Este ales poate si din instinctul ca la un meci sa castige cel mai bun. Este preferat de catre pariori. La orice agentie de pariuri primele cotele inregistrate sunt cele de 1x2. Daca acesta este de fapt singura optiune, atunci in mod clar este pe castigatorul meciului. In ciuda popularitatii acestor pariuri insa, asta nu garanteaza ca ele sunt unele dintre cele mai sigure optiuni. Meciurile au in fond 3 optiuni, de a fi victorie pentru echipa gazda, pentru oaspeti sau remiza. Ai o sansa la trei sa nimeresti verdictul corect. De asemenea, daca un meci are cota de 1.05 pentru victorie, nu merita.

Pariurile sansa dubla si draw no bet

Draw no bet il vei mai gasi notat si simplu DNB si se refera la pariul pe castigatorul meciului ce nu lasa loc de remiza. Pentru meciurile care se incheie indecis, sunt inapoiate sumele mizate. La unele agentii este posibil sa intalnesti aceste pariuri sub denumirea de pariu 1 2 sau handicap asiatic 0. Sa mentionam si despre pariurile sansa dubla, pariuri 1x2 cu doua posibile rezultate. Adica sunt acele pariuri ce acopera doua din trei rezultate ce sunt posibile la un meci. Singurul scenariu in care pierzi este cel in care ai a treia optiune fata de ce ai pariat tu.

Handicap asiatic si european

De asemenea foarte populare in randul pariorilor sunt cele de tip handicap asiatic. Acestea sunt alternative mai bune pentru cele 1x2, daca stii cum sa le folosesti. Sunt doua rezultate posibile, cand una din echipe va primi un handicap fictiv. Cu handicapul asiatic vei paria pe minim doua sau trei goluri si vei avea o cota mai buna. Cu acest tip de pariu te inscrii si tu in randul celor care aleg unele dintre cele mai populare tipuri de pariuri. Iti vei personaliza experienta de joc dupa bunul plac. Vei descoperi ca exista handicap asiatic cu rambursare integrala ori partiala. Cand despre handicapurile europene la acestea putem spune ca avem alternative pentru pariurile 1x2 si la cele mai sus mentionate. Situatia este similara aici, cand o echipa are un avantaj ori dezavantaj fictiv. Acestea sunt insa valori intregi si la pariere ai trei optiuni. In acest caz nu mai vorbim despre posibila rambursare partiala sau integrala din miza.

Pariuri pe numarul de goluri si altele

Este pariul denumit de asemenea over sau under 2.5. Acest tip de pariu presupune ca ai sansa de castig daca vor fi 3, 4 sau 5 goluri. Sa mentionam si despre pariu lay/back. Doar la Betfair este posibil. Pariezi ca un eveniment nu va mai avea loc. In schimb, pariul pauza/final este cel cu cotele mai mari. Ai noua optiuni posibile. De data aceasta trebuie sa nimeresti rezultatul la pauza si la final. Despre aceste pariuri vom auzi mai adesea ca sunt cele la care se fac mai multe blaturi fata de altele vreodata, dar sunt mai degraba disponibile la casele de pariuri locatii fizice.

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 222 Rotiri Gratuite + 22 Pariu Gratuit

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri