Pariuri pe cartonașe în fotbal - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1

Pariuri pe cartonașe în fotbal

Imagine sport
27 

În lumea sportului rege, fotbalul, pariurile reprezintă o componentă extrem de populară, oferind pasionaților de fotbal oportunitatea de a-și testa cunoștințele și intuitia, dar și de a câștiga bani în timp ce urmăresc meciurile favorite. În cadrul acestui articol, ne concentrăm pe un tip de pariere specific - pariurile pe cartonașe în fotbal, care adaugă o notă de emoție și interes în timpul competițiilor.

 

Ce sunt pariurile pe cartonașe în fotbal?

 

Pariurile pe cartonașe în fotbal sunt un mod captivant de a paria pe evenimentele din timpul unui meci. În esență, acestea implică ghicirea numărului de cartonașe (galbene și roșii) acordate de arbitru într-un anumit meci sau chiar identificarea jucătorilor care vor primi avertismente sau eliminări.

 

Cum funcționează pariurile pe cartonașe?

 

Casele de pariuri stabilesc linii de pariere pentru numărul total de cartonașe acordate într-un meci și oferă cote pentru fiecare opțiune. De exemplu, dacă un meci între două echipe are linia de pariere pentru peste/sub 4,5 cartonașe, pariorii pot plasa pariuri pe faptul că vor fi acordate mai mult de 4,5 cartonașe (peste) sau mai puțin de 4,5 cartonașe (sub).

De asemenea, poți paria pe jucători individuali care vor primi cartonașe în timpul unui meci. Dacă ai bănuieli că un anumit jucător are o istorie a primirii cartonașelor sau are un stil de joc mai agresiv, poți plasa un pariu pe el să primească un cartonaș galben sau roșu.

 

Factori de luat în considerare

 

 1. Istoricul echipelor și jucătorilor: Echipele și jucătorii cu un istoric al primirii multor cartonașe pot indica un potențial mai mare pentru acest tip de pariere.
 2. Stilul de joc: Echipele cu un stil de joc mai agresiv, care comit mai multe faulturi, au șanse mai mari să primească cartonașe.
 3. Echipa de arbitri: Unii arbitri sunt mai stricți în acordarea cartonașelor decât alții, așa că este important să iei în considerare istoricul arbitrilor la meciurile respective.
 4. Starea emoțională a jucătorilor: Meciurile importante sau tensiunile dintre echipe pot duce la mai multe conflicte și cartonașe.

 

Beneficiile parierii pe cartonașe în fotbal

 

 1. Divertisment și emoție: Aceste pariuri adaugă o notă de emoție și interes în timpul meciurilor, permițându-ți să fii implicat în mai multe aspecte ale jocului.
 2. Cote atractive: Pariurile pe cartonașe pot oferi cote interesante, mai ales dacă ai cunoștințe bune despre echipe, jucători și arbitri.
 3. Diversificarea portofoliului de pariuri: Pentru pariorii cu experiență, adăugarea pariurilor pe cartonașe poate fi o modalitate de a diversifica strategiile de pariere.

 

Exemple de pariuri pe cartonașe în fotbal

 

Aceste pariuri se bazează pe numărul și tipul de cartonașe arătate într-un meci. Iată câteva exemple:

 1. Peste/Sub Cartonașe: Acest tip de pariu implică stabilirea unui număr de cartonașe pe care o casa de pariuri se așteaptă să le vadă într-un meci. Pariorii pot paria dacă numărul real de cartonașe va fi peste sau sub acest număr.
 2. Numărul Total de Cartonașe: Acest pariu implică alegerea numărului exact de cartonașe care vor fi arătate într-un meci. Acesta este un tip de pariu mai dificil, deoarece necesită o precizie mare.
 3. Primul/Ultimul Cartonaș: Acest pariu se referă la echipa căreia îi va fi arătat primul sau ultimul cartonaș într-un meci.
 4. Cartonașe Handicap: Similar cu pariurile pe handicap la goluri sau cornere, acest tip de pariu presupune acordarea unui handicap în numărul de cartonașe pe care o echipă le primește într-un meci. De exemplu, dacă alegi echipa A cu un handicap de -1 cartonaș, aceasta trebuie să primească cu 2 sau mai multe cartonașe decât echipa adversă pentru a câștiga pariul.
 5. Cartonașe pe Reprize: Aceste pariuri se referă la numărul de cartonașe care vor fi arătate într-o anumită repriză a unui meci.
 6. Care Echipă Primește Mai Multe Cartonașe: Acest pariu se referă la alegerea echipei care va primi mai multe cartonașe în timpul unui meci.
 7. Cartonașe pentru un Anumit Jucător: Acest pariu implică parierea dacă un anumit jucător va primi sau nu un cartonaș în timpul meciului.
 8. Cartonaș Roșu: Un pariu specific dacă va fi sau nu arătat un cartonaș roșu în timpul meciului.

Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de pariuri pe cartonașe care pot fi disponibile. Disponibilitatea lor poate varia în funcție de casa de pariuri și de meciul specific.

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Înțelegând pariurile sportive în box

În acest articol, vom explora în detaliu variantele de pariuri în box, condițiile în care este recomandat să alegi fiecare opțiune, precum și sfaturi utile pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești șansele de câștig.

Pariurile sportive specifice înotului

Fără a fi un sport tradițional pentru pariuri, înotul oferă o serie de opțiuni interesante, mai ales în cadrul competițiilor importante cum sunt Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Europene.

Pariuri speciale în fotbal

În acest articol, explorăm conceptul de pariuri speciale în fotbal, vom discuta despre diverse tipuri de astfel de pariuri și vom oferi sfaturi pentru a obține avantajul maxim atunci când le plasați.

Pariuri sistem în fotbal

Pariurile sistem oferă posibilitatea de a combina mai multe selecții într-un singur bilet și să obții câștiguri chiar și atunci când unele dintre selecții nu sunt câștigătoare. În acest articol, vom explora în detaliu ce sunt pariurile sistem în fotbal, cum funcționează și cum poți utiliza această strategie într-un mod câștigător.

Pariuri combinate în fotbal

Pariurile combinate, cunoscute și sub denumirea de "acca" (din engleză, acumulată), sunt una dintre cele mai populare metode de pariere în fotbal. Aceste pariuri combinate oferă șansa de a combina mai multe selecții într-un singur bilet, crescând astfel potențialul câștig.