Pariuri sistem în fotbal - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Superbet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 2
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 2
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Pariuri sistem în fotbal

Imagine sport
72 

Pariurile sportive reprezintă o formă populară de divertisment și oportunitate de câștig pentru mulți fani ai fotbalului. În cadrul acestui univers, conceptul de pariuri sistem atrage din ce în ce mai multă atenție. Pariurile sistem oferă pariorilor posibilitatea de a combina mai multe selecții într-un singur bilet și le permite să obțină câștiguri chiar și atunci când unele dintre selecții nu sunt câștigătoare. În acest articol, vom explora în detaliu ce sunt pariurile sistem în fotbal, cum funcționează și cum poți utiliza această strategie într-un mod câștigător.

 

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

Ce sunt pariurile sistem în fotbal?

 

Pariurile sistem în fotbal sunt o modalitate avansată de pariere, prin care pariorii pot selecta mai multe evenimente și pot combina diferite tipuri de pariuri într-un singur bilet. Această abordare oferă o mai mare flexibilitate și acoperire în comparație cu pariurile tradiționale, unde eșecul unei singure selecții înseamnă pierderea întregului bilet.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Cum funcționează pariurile sistem?

 

Pentru a înțelege cum funcționează pariurile sistem în fotbal, să luăm în considerare cele mai comune tipuri de pariuri sistem:

 1. Pariu dublu (2 din 3): Aici, pariorul selectează trei evenimente, iar pentru a câștiga, trebuie să se potrivească cel puțin două dintre acestea.
 2. Pariu triplu (3 din 4): Pariorul alege patru evenimente, iar pentru a câștiga, trebuie să ghicească cel puțin trei dintre ele.
 3. Pariu sistem (2 din 4): Acest tip de pariu implică patru evenimente, iar pariorul selectează toate combinațiile posibile de câte două evenimente. Aceasta înseamnă că sunt incluse șase pariuri pe bilet: 1-2, 1-3, 1-4, 2-3, 2-4 și 3-4.

Mai există și variante mai complexe, cum ar fi sistemul "Yankee" (11 pariuri din 4 selecții) sau sistemul "Lucky 31" (31 pariuri din 5 selecții).

 

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

Avantajele și dezavantajele pariurilor sistem

 

Avantaje:

 • Siguranță și acoperire: Pariurile sistem oferă o mai mare siguranță în comparație cu pariurile tradiționale, deoarece pariorii pot câștiga chiar și atunci când nu ghicesc toate selecțiile.
 • Profituri mai mici, dar mai constante: Chiar dacă câștigurile pot fi mai mici decât la un pariu tradițional, pariurile sistem aduc profituri mai constante de-a lungul timpului.
 • Limitarea riscului: Alegând un sistem adecvat, pariorii pot limita riscul de pierdere și pot profita de cotele atractive ale unor selecții cu șanse mai mari de câștig.

 

Dezavantaje:

 • Costul mai mare al biletului: Cu mai multe selecții incluse pe bilet, costul total al acestuia crește. Pariorii trebuie să ia în considerare acest aspect înainte de a plasa pariurile sistem.
 • Câștiguri mai mici pentru evenimente clare: Dacă o selecție este considerată o "certitudine", câștigurile pot fi mai mici în comparație cu un pariu tradițional pe acea selecție.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Cum să folosești pariurile sistem în fotbal cu succes

 

Pentru a utiliza pariurile sistem în fotbal cu succes, iată câteva strategii esențiale:

 1. Cercetează în profunzime: Analizează echipele, forma jucătorilor, statistica meciurilor anterioare și orice alt factor relevant care ar putea influența rezultatul unui meci.
 2. Stabilește un buget: Gestionează-ți banca în mod inteligent și stabilește un buget pentru pariuri. Nu paria niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi.
 3. Fii disciplinat: Alege selecțiile cu grijă și nu te lăsa influențat de impulsuri. Pariurile sistematice necesită disciplină și răbdare.
 4. Evită pariurile riscante: Chiar dacă pariurile sistem oferă acoperire, evită să incluzi selecții cu șanse mici de câștig. Concentrează-te pe selecții cu valoare și potențial ridicat de câștig.

 

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

Exemple de pariuri sistem în fotbal

 

Un tip de pariu care permite pariorului să facă mai multe selecții pe un singur bilet de pariere, dar nu toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru a câștiga pariul.

Pariurile sistem sunt un tip de pariu combinat care include mai multe selecții, dar spre deosebire de un pariu acumulator standard, nu toate selecțiile trebuie să fie corecte pentru a obține un câștig. Acest lucru este datorat faptului că un pariu sistem este de fapt un grup de pariuri multiple (duble, triple, etc.), și câștigul este calculat pe baza numărului de combinații câștigătoare. Iată câteva exemple:

 1. Patent: Acest pariu sistem implică trei selecții și constă în șapte pariuri: trei pariuri simple, trei duble și o triplă. Dacă oricare dintre selecții este câștigătoare, vei obține un câștig.
 2. Yankee: Un Yankee implică patru selecții și constă în 11 pariuri: șase duble, patru triple și o patrulă. Trebuie să ai cel puțin două selecții câștigătoare pentru a obține un câștig.
 3. Canadian (sau Super Yankee): Un Canadian implică cinci selecții și constă în 26 de pariuri: zece duble, zece triple, cinci patrule și o combinație de cinci. Trebuie să ai cel puțin două selecții câștigătoare pentru a obține un câștig.
 4. Heinz: Un Heinz implică șase selecții și constă în 57 de pariuri: 15 duble, 20 de triple, 15 patrule, 6 combinații de cinci și o combinație de șase. Trebuie să ai cel puțin două selecții câștigătoare pentru a obține un câștig.
 5. Super Heinz: Un Super Heinz implică șapte selecții și constă în 120 de pariuri: 21 de duble, 35 de triple, 35 de patrule, 21 de combinații de cinci, 7 combinații de șase și o combinație de șapte. Trebuie să ai cel puțin două selecții câștigătoare pentru a obține un câștig.
 6. Goliath: Un Goliath implică opt selecții și constă în 247 de pariuri: 28 de duble, 56 de triple, 70 de patrule, 56 de combinații de cinci, 28 de combinații de șase, 8 combinații de șapte și o combinație de opt. Trebuie să ai cel puțin două selecții câștigătoare pentru a obține un câștig.

Avantajul pariurilor sistem este că ele permit o anumită marjă de eroare - chiar dacă una sau mai multe din selecțiile tale nu sunt câștigătoare, poți încă să obții un câștig. Dezavantajul este că, din cauza numărului mare de pariuri implicate, miza totală poate fi destul de mare.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Pariurile sistem în fotbal pot fi o strategie eficientă pentru pariorii dornici să-și mărească șansele de câștig și să-și gestioneze riscul în mod responsabil. Cu o cercetare temeinică și o abordare disciplinată, pariorii pot profita de această modalitate de pariere pentru a obține profituri constante și pentru a adăuga o dimensiune interesantă experienței lor de pariere. Amintește-ți că în pariurile sportive, nu există o strategie "infailibilă", dar cu răbdare și cunoștințe, poți crește șansele tale de succes.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Înțelegând pariurile sportive în box

În acest articol, vom explora în detaliu variantele de pariuri în box, condițiile în care este recomandat să alegi fiecare opțiune, precum și sfaturi utile pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești șansele de câștig.

Pariurile sportive specifice înotului

Fără a fi un sport tradițional pentru pariuri, înotul oferă o serie de opțiuni interesante, mai ales în cadrul competițiilor importante cum sunt Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Europene.

Pariuri speciale în fotbal

În acest articol, explorăm conceptul de pariuri speciale în fotbal, vom discuta despre diverse tipuri de astfel de pariuri și vom oferi sfaturi pentru a obține avantajul maxim atunci când le plasați.

Pariuri combinate în fotbal

Pariurile combinate, cunoscute și sub denumirea de "acca" (din engleză, acumulată), sunt una dintre cele mai populare metode de pariere în fotbal. Aceste pariuri combinate oferă șansa de a combina mai multe selecții într-un singur bilet, crescând astfel potențialul câștig.