Pariuri virtuale la Betano - ghidul complet - Ponturi si Pariuri
Superbet 1
Betano 2
Unibet 1
Mozzart 1
Get 3
Winmasters 1
MrBit 1
SlotV 1
Frank Casino 1

Pariuri virtuale la Betano – ghidul complet

În ultimii ani, sporturile virtuale au câștigat din ce în ce mai mult teren în lumea jocurilor de noroc. Astfel, Betano, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online, a introdus pe platforma sa o gamă largă de sporturi virtuale, oferind astfel o experiență unică pasionaților de pariuri. În acest articol vom explora mai detaliat lumea sporturilor virtuale de la Betano, ce oferă aceasta jucătorilor săi și cum se pun pariuri virtuale la Betano.

Betano România este o agenție de pariuri online, prezentă pe piața din România încă din februarie 2016 și este una dintre cele mai importante agenții de pariuri din țara noastră, cu o multitudine de oferte și promoții atractive pentru utilizatorii săi. Una dintre opțiunile foarte interesante ale Betano România este secțiunea de Pariuri virtuale, unde poți paria pe o gamă foarte largă de jocuri virtuale, 24/7!

Betano România – Pariuri virtuale la Betano

Pariuri virtuale la Betano

Cum pot să pariez pe Pariuri virtuale la Betano?

Pentru a oferi o experiență de pariere cât mai vastă, cei de la Betano România au în ofertă si Pariuri virtuale.

Ce este un pariu virtual?

Pe lângă secțiunile de pariuri sportive clasice și jocuri de cazino, agenția de pariuri online Betano oferă și opțiunea de a paria pe sporturi virtuale. Jocurile virtuale (sau în engleza sub denumirea de Virtual sports) sunt o selecție de pariuri (ce au la fel de multe opțiuni de pariere ca la sporturile clasice) cu cotă fixă, realizate cu un generator random. Pentru toti clienții Betano, pariurile sunt exact la fel (aceleași meciuri, aceleași cote și aceleași rezultate), iar meciurile virtuale pot fi urmărite pe platforma Betano, în simulări video-live.

Află mai multe detalii interesante despre pariurile pe sporturi virtuale din articolul nostru: Sporturile virtuale – mini ghid pentru începători

Bonus 100% pana la 500 Lei

Profita acum

Sporturi și tipuri de pariuri disponibile la Pariuri virtuale Betano

Betano România oferă pariuri pe 6 tipuri de sporturi virtuale:

  • Fotbal – are 3 competiții, (campionatul intern, campionatul Angliei și Europeanul), echipe și comentatori români.
  • Baschet – are de asemenea comentatori români. Principalele pariuri folosite la acest pariu virtual sunt: câștigător meci și total puncte.
  • Tenis – pariurile cele mai folosite sunt: câștigător meci, scorul game-ului și total puncte.
  • Curse de cai – pariurile cele mai folosite sunt: câștigător, estimare, each way
  • Curse de câini - pariurile cele mai folosite sunt: câștigător, estimare, each way
  • Ciclism și speedway - pariurile cele mai folosite sunt: câștigător, estimare, each way, tricast
  1. Estimare: pentru ca pariul virtual să fie câștigător, va trebui să nimerești în ordinea corectă concurenții care termină pe locul 1 și 2.
  2. Each Way: pentru ca pariul virtual să fie câștigător, va trebui să nimerești concurenții care termină pe locul 1 și 2, fără a fi importantă ordinea acestora.
  3. Tricast – pentru ca pariul virtual să fie câștigător, va trebui să nimerești ordinea corectă a concurenților care termină o cursă pe locul 1, 2 și 3.

În poza de mai jos poți vedea o parte din tipurile de pariuri disponibile pentru Pariuri virtuale Betano, meci de fotbal:

Pariuri virtuale la Betano

Poți de asemenea să pariezi live, în timpul pariului virtual, pe Pauză/Final, Handicap Meci, Rezultat meci & Ambele echipe să înscrie, Rezultat prima repriză și multe altele:

Pariuri virtuale la Betano

La fiecare dintre aceste jocuri disponibile la Pariuri virtuale Betano, un meci sau o cursă are loc la fiecare 4 minute. Opțiunea de pariuri virtuale la Betano este disponibilă 24/7, astfel vei putea paria la orice oră din zi sau noapte.

Pariurile virtuale la Betano sunt foarte ușoare și confortabile, meniul este unul intuitiv și simplu, iar timpul de așteptare pentru o nouă cursa / un nou meci este minim.

Bonus 100% pana la 500 Lei

Profita acum

Jocuri virtuale la Betano

Pe lângă secțiunea de Pariuri sporturi virtuale, Betano oferă încă o opțiune clienților, cea de jocuri virtuale.

Aceste jocuri oferă experiența unui joc realist. Poți paria pe meciuri de fotbal dintre echipe virtuale din campionate de top, cu opțiuni de pariere precum: Rezultat final, Sub/Peste și Total, Scor corect sau Total goluri. Pentru fiecare partidă ai statistici despre adversari înainte de meci, reluări ale fazelor de joc și un tabel detaliat cu rezultate, la sfârșitul evenimentului. De asemenea, poți urmări live desfășurarea meciului, iar jocurile virtuale Betano îți oferă oportunitatea de a paria live, în timpul meciului.

Jocurile virtuale disponibile la Betano sunt:

Pariuri virtuale la Betano

Football Streak – poți paria pe rezultat final, goluri peste/sub, șansă dublă, ambele marchează, rezultat final exact (scor corect), număr total goluri meci, handicap, rezultat prima repriză, pauză/final, prima repriză sub/peste și repriza cu mai multe goluri. Jocul începe după ce ai pariat o anumită sumă de bani.

Pariuri virtuale la Betano

Football Penalty Duel – poți paria pe următorul gol/ratare a oricărei echipe, câștigător meci și golrui sub/peste. Următorul meci va începe după terminarea celorlalte aflate în desfășurare.

Pariuri virtuale la Betano

Football Streak Champions – la fel ca la jocul virtual Football Streak, doar că vei paria virtual pe echipe de club. Poți paria pe rezultat final, goluri peste/sub, șansă dublă, ambele marchează, rezultat final exact (scor corect), număr total goluri meci, handicap, rezultat prima repriză, pauză/final, prima repriză sub/peste și repriza cu mai multe goluri. Jocul începe după ce ai pariat o anumită sumă de bani.

Pariuri virtuale la Betano

Euroleague Legends – poți paria virtual pe meciuri de baschet. Opțiunile de pariere sunt: Handicap, meci complet sub/peste, marje de câștig, linie de câștig, Echipa gazdă under/over, Handicap prima repriză, Echipa în deplasare under/over, Prima repriză under/over, Total joc par/impar, Total echipă par/impar. Jocul începe după ce ai pariat o anumită sumă de bani.

Pariuri virtuale la Betano

Virtual Football League – poți paria pe diferite meciuri virtuale, cu echipe din Europa, iar opțiunile de pariere sunt destul de reduse: rezultat la finalul meciului și Total goluri Sub/Peste. Următorul meci va începe după terminarea celorlalte aflate în desfășurare.

Pariuri virtuale la Betano

Greyhound Streak – poți paria virtual pe câștigător, loc la finalul cursei și clasare concurent pe locul 1 și 2. Jocul începe după ce ai pariat o anumită sumă de bani.

Pariuri virtuale la Betano

Horse Streak – poți paria virtual pe câștigător, loc la finalul cursei și clasare concurent pe locul 1 și 2. Jocul începe după ce ai pariat o anumită sumă de bani.

Pariuri virtuale la Betano

Eurocup - poți paria pe diferite meciuri virtuale, cu echipe internaționale din Europa, iar opțiunile de pariere sunt destul de reduse: rezultat la finalul meciului și Total goluri Sub/Peste. Următorul meci va începe după terminarea celorlalte aflate în desfășurare.

Pariuri virtuale la Betano

Nascar Streak - poți paria virtual pe câștigător, loc la finalul cursei și clasare concurent pe locul 1 și 2. Jocul începe după ce ai pariat o anumită sumă de bani.

Pariuri virtuale la Betano

Bonus 100% pana la 500 Lei

Profita acum

Informații utile despre Pariuri virtuale la Betano

Se pot plasa pariuri multiple la Pariuri virtuale?

Răspunsul este da, se pot plasa pariuri multiple la pariurile virtuale Betano. Doar că anumite tipuri de pariuri merg jucate doar single (de exemplu pariul tricast), deci acest tip de pariu nu poate fi combinat cu alte pariuri.

Se poate adăuga pe același bilet de pariuri atât pariuri virtuale cât și pariuri sportive la Betano?

Răspunsul este da, se pot adăuga pe același bilet de pariuri atâta timp cât biletul nu conține selecții de pariuri ce pot fi jucate doar în sistem single.

Se poate folosi un Freebet Betano la Pariuri virtuale?

Răspunsul este da, un Freebet Betano se poate folosi atât la pariuri sportive, cât și la pariuri virtuale.

Cum știu că am câștigat biletul plasat la Pariuri virtuale Betano?

Balanța contului tău va fi actualizată imediat ce pariul este câștigător, deci o metodă este verificarea balanței contului. O altă metodă de a afla în timp real este să urmărești meciul / cursa pe care ai pariat, deoarece Betano oferă video live pentru fiecare meci / cursă în parte.

Nu pot urmări live video-ul Betano de la meciul / cursa pariată.

Dacă ai o conexiune de Internet care nu este stabilă sau care are o viteză mică, este foarte posibil ca stream-ul video oferit de Betano să aibă întârzieri sau să se blocheze. Dacă consideri că nu acesta este motivul pentru care nu merge stream-ul video, poți să accesezi serviciul de relații cu clienți Betano și să le expui problema întâmpinată.

În concluzie, Betano pariuri virtuale oferă o experiență de pariere vastă, ce cuprinde sporturi virtuale precum fotbal, baschet, tenis, curse de câini și de cai, ciclism și speedway. Trebuie să ai în vedere faptul că rezultate pariurilor virtuale recurg la RNG (Random Number Generator), algoritmul acestuia fiind în centrul jocului, așadar nu te poți baza pe: forma de joc a echipei, jucătorii unei echipe, locul din clasament, așa cum îți poți face o idee de cum va decurge jocul în cazul unui pariu pe un sport real. Fă-ți alegerile asumat, joacă responsabil și distrează-te, încercând să îți diversifici activitățile de pariere. Nu uita că pentru a putea profita de Pariuri virtuale la Betano trebuie să ai creat un cont Betano și nu uita să parcurgi pașii de verificare pentru a putea retrage câștigurile.

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 222 Rotiri Gratuite + 22 Pariu Gratuit

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Ziua eroică a Româncelor la Miami Open: Duelul exploziv dintre Andreescu și Răducanu va pune arena în flăcări!

Încearcă acum oferta "Decisiv din Primul Set" pe meciurile de la Miami Open și simte emoția momentului la fiecare meci de tenis la care participă jucătorii tăi preferați!

Explozie de adrenalină în Liga 1! FCU Craiova 1948 vs CS Mioveni într-un meci de foc, cu o surpriză senzațională: Betano Master este și el în joc!

Începutul etapei de play out în Liga 1 aduce cu sine o confruntare crucială FCU Craiova 1948 vs CS Mioveni. Folosește Betano Master și devino master câștigător!

UNIBET ROMÂNIA – depuneri, retrageri și metode de plată

Azi îți vom prezenta metodele de depuneri, retrageri de bani și plăți disponibile la Unibet, casa de pariuri sportive.

Unibet România – Unibet Pariuri Sportive

Află tot ce trebuie să știi despre casa de de pariuri sportive online Unibet și despre cum să îți deschizi un cont nou.

Bătălia de foc CFR Cluj vs Rapid: Meciul de "șase puncte" pe terenul din Gruia!

Joacă Betano Master pe Liga 1: ai la dispoziție patru pronosticuri din meciul CFR Cluj vs Rapid, din care trebuie să alegi unul singur!