Premier League – Avancronică etapa 30 (30-31 martie) - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Premier League – Avancronică etapa 30 (30-31 martie)

Imagine sport
14 

Nici bine nu ne reacomodăm cu revenirea de meciuri fotbal din campionatele echipelor de club, după o pauză provocată de jocurile naționalelor, că avem deja un meci șoc din Premier League. Iar în afară de Manchester City – Arsenal, care se remarcă a fi meciul săptămânii din întreg fotbalul mondial, avem și alte intrigi extrem de interesante, începând de la Newcastle – West Ham în deschiderea rundei.

  • Meciul săptămânii: Manchester City – Arsenal (duminică, 31 martie, ora 18:30) 

 

Lăsați tot ce aveți de făcut deoparte pentru duminică, 31 martie, pentru că meci ca Manchester City -  Arsenal nu veți mai întâlni în niciun alt campionat până la finalul sezonului. Aproape că se joacă cu trofeul pe masă, dacă n-ar fi fost implicată în lupta la titlu și Liverpool. Dar intriga Man City – Arsenal este deja bine înfiripată, după ce s-a dat o dispută pentru câștigarea campionatului în ediția precedentă de Premier League.
Momentul actual al duelului direct o prinde pe Arsenal în față, cu un singur punct peste Manchester City, respectiv golaveraj favorabil în raport cu Liverpool – care are același număr de puncte.
Cine va pierde duelul de pe Etihad va rămâne, cel mai probabil, în urmă de tot pentru lupta la titlu. Pe când un rezultat de egalitate atrage o șansă și mai mare pentru Liverpool de a se impune. Așa că nu este doar un meci între cele două echipe, există o implicare indirectă, de la distanță, a cormoranilor.
Marele derbi Man City – Arsenal vine într-un moment în care ambele privesc și la perspectiva din Champions League, unde au nimerit dintre cei mai ai naibii adversari. Ceea ce face ca presiunea pe acest joc să fie și mai mare.
Fără să piardă pe teren propriu de un an și jumătate, indiferent de competiție și oponenți, echipa lui Pep Guardiola pornește ca favorită să se impună și la casele de pariuri. Dar rar e de găsit o cotă de 1,90 pentru un succes al lui Manchester City acasă, unde cotele nu prea sar de 1,30 nici măcar în derbiuri.
Descurajator pentru Arsenale este bilanțul meciurilor directe, în care Man City excelează pe teren propriu din 2016 încoace. Au fost opt victorii la rând de atunci, dintre care șase la o diferență mai mare de două goluri. Doar că Arsenalul zilelor noastre este cel mai puternic de la perioada Invincibililor până în prezent.

 

Imagine Player 2024

Bonus pana la 2000 Lei + 777 Rotiri

Profita acum

  • Liverpool – Brighton (duminică, 31 martie, ora 16:00)

În deschiderea marelui meci al săptămânii și al campionatului, avem o altă partidă cu mare miză. Liverpool n-are voie să facă pași greșiți, mai ales într-o etapă în care cel puțin una dintre contracandidatele la titlu va pierde puncte.
Misiunea ar putea fi dificilă în fața lui Brighton, cel puțin în teorie. Doar că trupa lui De Zerbi are în continuare multe indisponibilități, ceea ce face ca 1,40 pentru 1 solist să pară cotă solidă de luat pe un bilet de tip Cota 2.
Nici Liverpool nu stă foarte bine ca disponibilitate a jucătorilor, dar a dovedit că are capacitatea să treacă peste astfel de obstacole cu brio în multe situații dificile.

 

 

Imagine Superbet

324 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE

Profita acum

 

  • Brentford – Manchester United (sâmbătă, 30 martie, ora 22:00)

 

La precedenta deplasare a lui Manchester United pe terenul lui Brentford a fost măcel suferit de echipa lui Ten Hag, care pierdea cu 4-0 și scorul putea fi chiar mai mare conform cursului jocului. Man Utd are nevoie de toate cele trei puncte pentru a forța apariția pe locul 5 – care i-ar aduce o potențial participare în Champions League pentru sezonul viitor.
Rămasă fără griji, Brentford rămâne mereu o sperietoare pentru orice adversar, în special pe teren propriu. Iar replica dată de echipa lui Thomas Frank către formațiile considerate Big Six a fost mereu una peste măsura așteptărilor.

  • Celelalte partide:

Iată programul celorlalte șapte meciuri din Premier League (etapa 30):

Newcastle – West Ham (sâmbătă, 30 martie, ora 14:40)
Bournemouth – Everton (sâmbătă, 30 martie, ora 17:00)
Chelsea – Burnely (sâmbătă, 30 martie, ora 17:00)
Nottingham – Crystal Palace (sâmbătă, 30 martie, ora 17:00)
Sheffield Utd – Fulham (sâmbătă, 30 martie, ora 17:00)
Tottenham – Luton (sâmbătă, 30 martie, ora 17:00)
Aston Villa – Wolves (sâmbătă, 30 martie, ora 19:30)

 

Imagine Conticazino

185 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE

Profita acum

 

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Europa League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Iată că avem și primele rezultate ale acestei duble manșe din cadrul sferturilor de finală din Europa League. Joi seară am avut 4 meciuri fotbal ce nu au dezamăgit și au continuat astfel săptămâna europeană de “fotbal șampanie”.

Champions League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 9-10 aprilie

Fotbalul spectacol din Champions League s-a întorsFotbalul spectacol din Champions League s-a întors. S-au înscris nu mai puțin de 18 goluri în aceste dueluri, fotbal la cel mai înalt nivel, întorsături de situație, toate adunate în serile magice de Liga Campionilor, pe care noi le comentăm împreună în textul de mai jos.

Bundesliga - Retrospectiva etapei 28 (5-7 aprilie)

Germania este pe cale să-și afle campioana în etapele ce urmează, echipă care la începutul acestui sezon nu părea una dintre favorite. Până atunci însă analizăm ce s-a petrecut weekendul acesta în etapa 28 din Bundesliga, care a venit cu spectacolul și surprizele ei, în cele 9 meciuri fotbal disputa de vineri și până duminică.

Europa League, Avancronică sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Revenim unde ne place mai mult, anume la meciurile fotbal din primăvara europeană, iar competiția Europa League se întoarce pe stadioane și pe micile ecrane în mare stil.

Serie A - Retrospectiva etapei 31 (5-8 aprilie)

Nici o săptămână nu trece fără să avem parte de fotbal în stil italian, iar weekendul ce nu de mult s-a terminat a fost fără de greșeală. Ne adunăm toate analizele și informațiile în avancronica din rândurile de mai jos, unde am analizat etapa cu numărul 31 din Serie A, cu 10 meciuri fotbal întinse pe 4 zile.