Betano face echipa cu FIFA - Ponturi si Pariuri
Superbet 1
Betano 2
Unibet 1
Mozzart 1
Get 3
Winmasters 1
MrBit 1
SlotV 1
Frank Casino 1

BETANO face echipă cu FIFA pentru Cupa Mondială FIFA 2022™ ca Suporter Oficial Regional în Europa

Cu toții suntem Fani Fotbal, mai ales în această perioadă sfântă pentru microbiști! La Betano am arătat întotdeauna pasiunea pentru sportul rege, iar această nu putea fi încununată într-un mod mai bun decăt printr-un parteneriat unic în istoria industriei de betting, cu FIFA, pentru Cupa Mondială FIFA 2022™.

Devenim astfel primul operator din lume selectat Suporter Oficial Regional al celei mai importante competiții internaționale de fotbal.

Parteneriatul cu Federația Internațională de Fotbal reprezintă o nouă premieră înregistrată de BETANO și continuă seria de titluri onorifice primite de grup în cei zece ani de activitate. Cea mai recentă și valoroasă distincție este cea de Operator al Anului, atribuită în cadrul celei mai prestigioase gale internaționale de eGaming, EGR Operator Awards 2022.

123 Rotiri GRATUITE FARA DEPUNERE si FARA RULAJ

Profita acum

Luis Rodriguez, Director Parteneriate FIFA, a declarat: ”FIFA și BETANO au un etos comun în privința utilizării tehnologiei pentru a îmbunătăți experiența suporterilor și suntem nerăbdători să vedem ce le-au pregătit fanilor din Europa. Odată cu debutul Cupei Mondiale FIFA, intrăm și într-o nouă sferă a industriei.”

Cu ocazia anunțului, CEO-ul și co-fondatorul Kaizen Gaming, George Daskalakis a declarat: ”Suntem mândri să fim primul operator de pariuri sportive care a încheiat un parteneriat cu FIFA pentru cel mai mare eveniment fotbalistic din lume. Această colaborare ne va aduce cu un pas mai aproape de milioane de fani ai fotbalului de pe tot globul; scopul nostru este să le oferim o platformă de joc responsabil care se ridică la cele mai înalte standarde, și să le amplificăm experiența spectacolului pus în scenă la Cupa Mondială FIFA Qatar 2022.”

Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România, a adăugat: ”Această nouă premieră BETANO marchează un punct de referință în istoria sportului rege. Este prima oară când FIFA permite unui operator de pariuri sportive să devină partener al celei mai renumite competiții internaționale și catalogăm acest lucru ca fiind în primul rând o recunoaștere a tuturor eforturilor noastre de a promova divertismentul responsabil. Întâlnirea celor mai puternice naționale a fost un eveniment care ne-a ținut mereu lipiți de micile ecrane, iar ediția de anul acesta ne aduce un motiv în plus să îl urmărim cu sufletul la gură, deoarece vom vedea pentru prima dată sigla BETANO pe stadioanele unei Cupe Mondiale de Fotbal.”

Atât în România, cât și în celelalte 9 țări din Europa, America de Nord și America Latină, BETANO și-a câștigat reputația de operator dinamic, care investește permanent în experiență de joc desăvârșită, exclusivități, diversificarea portofoliului și dezvoltarea unuia dintre cele mai avansate sisteme AI dedicate jocului responsabil. Totodată, operatorul vine în sprijinul comunităților prin susținerea competițiilor sportive, a cluburilor și a sportivilor de performanță, cât și prin multiple acțiuni de binefacere, recunoscute prin distincții acordate de organizații de prestigiu din România și din lume.

123 Rotiri GRATUITE FARA DEPUNERE si FARA RULAJ

Profita acum

Despre Kaizen Gaming și Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 10 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită, printre care:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO;

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 222 Rotiri Gratuite + 22 Pariu Gratuit

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte promotii

Nu mai sunt disponibile alte articole principale!