Betropolis: metropola norocului te așteaptă la ContiCazino - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Betropolis: metropola norocului te așteaptă la ContiCazino

Imagine sport
20 

În lumea virtuală a jocurilor de noroc, ContiCazino ridică ștacheta cu o inițiativă ambițioasă și profund inovatoare: programul de loialitate Betropolis. Acest concept unic nu este doar o simplă recompensă pentru jucătorii fideli; este o invitatie deschisă către toți cei care doresc să devină parte dintr-o comunitate vibranta, oferind o experiență de joc dinamică și diversificată.

 

Intră în joc: portalul spre Betropolis

 

Betropolis se deschide în fața ta ca o metropolă a norocului, unde fiecare conexiune la contul de jucător este pasul tău către o aventură de neuitat. Aici, în orașul virtual al pasionaților de jocuri de noroc, fiecare zi aduce cu sine promisiunea unor bonusuri exclusive, oferte personalizate și o multitudine de avantaje speciale.

 

Diversitatea la ContiCazino: în ce constă Betropolis de la Conti Cazino?

 

Programul de fidelizare oferit de Betropolis se adresează tuturor utilizatorilor cu un cont activ pe platforma Conti Cazino, invitându-i să exploreze un oraș virtual al norocului. Această experiență unică este structurată pe șase niveluri progresive, fiecare reprezentând etape diferite în călătoria prin orașul Betropolis:

 • de la simplul statut de "Turist"
 • la confortul unui "Bungalow"
 • urmat de eleganța unui "Loft"
 • luxul unui "Penthouse"
 • rafinamentul unei "Vile"
 • în cele din urmă, splendoarea unui "Castel".

Progresia prin aceste niveluri se face prin plasarea de pariuri din bani reali în diferite secțiuni ale site-ului, fie că este vorba de Cazino, Live Cazino sau secțiunea de Pariuri. Cu fiecare nivel atins, jucătorii sunt răsplătiți cu un nou set de beneficii, îmbunătățind astfel experiența lor în cadrul platformei.

 

Imagine Conticazino

185 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE

Profita acum

 

Iată pragurile de rulaj necesare pentru ca jucătorii să avanseze în cadrul programului:

 1. Nivelul “Turist”: 0-1.000 RON bani reali
 2. Nivelul “Bungalow”: 1.001-5.000 RON bani reali
 3. Nivelul “Loft”: 5.001-15.000 RON bani reali
 4. Nivelul “Penthouse”: 15.001-50.000 RON bani reali
 5. Nivelul “Vilă”: 50.001-150.000 RON bani reali
 6. Nivelul “Castel”: 150.001 RON bani reali

 

Deschide cont și profită acum de programul de loialitate Betropolis!

 

Cum avansezi, când stagnezi sau retrogradezi în nivel în Betropolis

 

Procesul de evoluție în cadrul sistemului de niveluri al Betropolis se desfășoară fluent și este dictat de interacțiunea și angajamentul jucătorilor față de platformă. Pe măsură ce participanții explorează și se bucură de jocurile oferite, avansarea lor prin diferitele niveluri vine ca o recunoaștere naturală a loialității și activității lor.

Avansarea în nivel este un proces automat, bazat pe atingerea anumitor praguri stabilite. De îndată ce jucătorul îndeplinește condițiile minime pentru un anumit nivel, acesta este promovat, deblocându-se astfel toate avantajele și bonusurile specifice etapelor anterioare, indiferent de rapiditatea progresului său. De pildă, activarea contului propulsează direct jucătorul la statutul de „Turist”, iar atingerea criteriilor pentru „Castel” deschide poarta către toate privilegiile acumulate până la acel punct.

Stagnarea survine atunci când un jucător nu mai realizează progrese către următorul prag sau când nu participă la jocurile cu bani reali pe o perioadă prestabilită. În această fază, jucătorul menține beneficiile nivelului actual până la sfârșitul lunii în curs și pe parcursul lunii următoare, permițându-i să continue să se bucure de avantajele corespunzătoare nivelului său.

De exemplu, dacă un jucător atinge nivelul „Vilă” în 15 martie și ulterior nu efectuează alte pariuri cu bani reali, acesta își păstrează statutul și privilegiile până la începutul lunii mai. În această perioadă, jucătorul se bucură de toate beneficiile oferite la nivelul „Vilă”.

Retrogradarea este un proces gradual care intervine atunci când, pe durata stagnării, jucătorul nu îndeplinește pragurile necesare menținerii nivelului sau nu participă deloc la jocuri cu bani reali. Această etapă ajustează nivelul jucătorului la activitatea sa reală, reajustând accesul la privilegii conform nivelului actual.

Într-un scenariu, dacă un jucător ajunge la nivelul „Vilă” în 15 martie și apoi încetează să joace cu bani reali, va rămâne la acest nivel până la 1 mai, moment în care retrogradează la nivelul anterior, bucurându-se de avantajele nivelului „Penthouse”. În absența activității cu bani reali și în luna mai, la 1 iunie, jucătorul va retrograda la nivelul „Loft”, având acces la beneficiile acestui nivel. Această mecanică se aplică succesiv până când jucătorul revine la nivelul de bază, „Turist”.

Prin aceste mecanisme, Betropolis încurajează o experiență de joc activă și recompensează loialitatea și angajamentul continuu al jucătorilor săi, asigurând o evoluție meritocratică prin sistemul său de niveluri.

 

Imagine Conticazino

185 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE

Profita acum

 

O poartă de intrare spectaculoasă pentru noii veniți

 

Primul pas spre Betropolis este înscrierea în comunitatea ContiCazino. ContiCazino îi întâmpină pe nou-veniți în lumea vibrantă a jocurilor de noroc cu un pachet de bun venit care cu siguranță va atrage atenția. De la bun început, jucătorii sunt răsfățați cu 148 de rotiri gratuite, fără a fi necesar vreun depozit, oferind astfel oportunitatea perfectă de a explora diverse jocuri fără riscuri. Dar asta e doar începutul. Pachetul de bun venit se extinde pentru a include un bonus impresionant de până la 4.500 RON, plus 300 de rotiri gratuite la jocul Hot to Burn distribuite odată cu primele depuneri, asigurând un start entuziasmant în aventura Betropolis.

Pentru a beneficia de aceste oferte, urmați pașii simpli și folosiți codurile bonus corespunzătoare pentru fiecare depunere, după cum urmează:

 • 100% Bonus: La o depunere minimă de 50 RON, folosiți cod bonus CONTI1 pentru a dubla suma depusă și pentru a începe cu dreptul.
 • 75% Bonus: Continuați cu o altă depunere de minim 50 RON și aplicați cod bonus CONTI2 pentru a primi un bonus suplimentar de 75%.
 • 50% Bonus + 300 FS (rotiri gratuite): La a treia depunere de minim 50 RON, introduceti cod bonus CONTI3 pentru a obține un bonus de 50% plus 300 de rotiri gratuite, completând astfel pachetul de bun venit.

Această ofertă generoasă este concepută pentru a vă facilita integrarea în comunitatea jucătorilor pasionați și pentru a vă asigura că începeți cu toate avantajele de partea voastră. Explorați, jucați și bucurați-vă de o experiență de neuitat împreună cu ContiCazino!

 

Explorează Betropolis: Privilegiile celor șase nivele Betropolis

 

Programul de loialitate Betropolis desfășoară o călătorie plină de avantaje și recompense pentru jucătorii săi, structurată pe șase niveluri distincte. Fiecare nivel vine cu un set de bonusuri menite să îmbogățească experiența utilizatorului, valorificând fiecare etapă a aventurii lor în cadrul platformei. Iată o prezentare detaliată a beneficiilor asociate fiecărui nivel, îmbunătățită pentru a asigura o lectură plăcută și informativă:

 1. Nivelul Turist
  • Bonus de nivel: 50 de Rotiri Gratuite odată cu verificarea contului
  • Bonus săptămânal: 20 de Rotiri pentru o depunere minimă de 30 RON
  • Bonus lunar: Un bonus de 30% până la 300 RON
 2. Nivelul Bungalow
  • Bonus de nivel: 20 de Rotiri Gratuite
  • Bonus săptămânal: 50 de Rotiri Gratuite pentru depuneri de 50 RON
  • Bonus lunar: 100 de Rotiri Gratuite la orice depunere de 100 RON
 3. Nivelul Loft
  • Bonus de nivel: 50 de Rotiri Gratuite
  • Bonus săptămânal: 100 de Rotiri Gratuite pentru depuneri de 100 RON
  • Bonus lunar: 200 de Rotiri Gratuite cu o depunere de 100 RON
 4. Nivelul Penthouse
  • Recompensă la avansarea în nivel: 100 de Rotiri Gratuite
  • Bonus săptămânal: 200 de Rotiri Gratuite pentru depuneri de 150 RON
  • Bonus lunar: Un bonus de 20% până la 200 RON
  • Beneficiu suplimentar: Acces la turnee exclusive
 5. Nivelul Vilă
  • Recompensă la avansarea în nivel: Un bonus de 100 RON fără necesitatea unei depuneri
  • Bonus săptămânal: Un bonus de 20% până la 200 RON
  • Bonus lunar: Un bonus de 30% până la 300 RON
  • Beneficiu suplimentar: Participare la turnee exclusive
 6. Nivelul Castel
  • Recompensă la avansarea în nivel: Un generos bonus de 300 RON fără depunere
  • Bonus săptămânal: Un bonus de 30% până la 300 RON
  • Bonus lunar: Un impresionant bonus de 50% până la 1000 RON
  • Beneficii suplimentare: Acces la turnee exclusive, cashback săptămânal și suport personalizat prin intermediul unui manager de cont

Această structură recompensează loialitatea și activitatea pe platformă, încurajând o experiență de joc dinamică și plină de avantaje.

Explorați acum beneficiile programului de loialitate Betropolis și avansați în cadrul acestuia pentru a vă bucura de avantaje exclusive!

 

Imagine Conticazino

185 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE

Profita acum

 

Îmbrățișați viitorul jocurilor online

 

Betropolis de la ContiCazino nu este doar un program de loialitate; este o promisiune de experiențe de neuitat și oportunități nelimitate. Vă invităm să deveniți parte din această comunitate vibrantă, unde fiecare jucător este valorizat și răsplătit. Prin urmare, înregistrați-vă azi și luați-vă viza pentru Betropolis, capitala online unde norocul și aventura sunt la fiecare colț. În Betropolis, fiecare zi este o oportunitate de a câștiga, de a explora și de a trăi experiențe de joc extraordinare. Bun venit în orașul unde fiecare jucător este un cetățean de onoare!

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte promotii