Bonus special 100 de Rotiri Gratuite și 50 de Jetoane de aur pentru participarea la toate promoțiile Golden Week - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 4
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 1
Imagine Unibet 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 2
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Bonus special 100 de Rotiri Gratuite și 50 de Jetoane de aur pentru participarea la toate promoțiile Golden Week

Imagine sport
10 

Playtech se alătură platformei winmasters cu o varietate de jocuri online și mese LIVE! Suntem bucuroși să anunțăm că furnizorul Playtech s-a alăturat platformei winmasters, oferind o gamă largă de sloturi online și mese LIVE! Dar asta nu e totul - am pregătit o nouă ofertă promoțională pentru a celebra această colaborare. Golden Week vine cu peste 3400 de rotiri gratuite și 120 de jetoane de aur.

 

Rotiri gratuite la unele dintre cele mai populare jocuri de la winmasters.ro în Golden Week

 

Descoperă cea mai recentă ofertă specială de la winmasters.ro! De la Luni, 03/04/2023, ora 00:01, până Duminică, 09/04/2023, ora 23:59, poți beneficia de rotiri gratuite la unele dintre cele mai populare jocuri de la winmasters.ro. Dar această ofertă este valabilă doar dacă ai efectuat cel puțin o depunere în ultimele 14 zile. Așadar, nu rata ocazia de a te bucura de rotiri gratuite!

Există câteva aspecte de care trebuie să ții cont: promoția este disponibilă o singură dată pe zi, iar câștigul maxim provenit din utilizarea rotirilor gratuite este de cinci sute RON. Orice sumă care depășește această limită maximă va fi anulată. Rotirile gratuite sunt disponibile pentru 1 zi de la creditarea acestora în contul de joc.

Oferta este disponibilă în diferite zile ale săptămânii, astfel că poți descoperi jocuri noi și provocări interesante în fiecare zi din Golden Week. Iată programul pentru rotirile gratuite:

 • Luni și Marți: Blue Wizard
 • Joi: Fire Blaze Fire Fighter
 • Vineri: Blue Wizard
 • Sâmbătă: Mega Fire Blaze: Wild Pistolero
 • Duminică: Red Wizard

Ai auzit de turneul de sloturi DUELS-Wizards de la winmasters.ro?

 

Este un eveniment special care oferă șansa de a câștiga 3.000 de rotiri gratuite, iar toți jucătorii din România sunt invitați să participe.

Turneul va avea loc între Sâmbătă, 08/04/2022, ora 00:01 și Duminică, 09.04.2023, ora 23:59, ora României, și are câteva reguli simple. Pentru a participa, trebuie să te înregistrezi prin selectarea butonului “Particip” de pe pagina duelului respectiv și să deschizi jocul selectat (Blue Wizard, Red Wizard, și Green Wizard de la furnizorul Playtech). Apoi, trebuie să plasezi cel puțin douăzeci și cinci (25) de pariuri pe bani reali până la data de 08.04.2023 23:59 ora României.

Scorul în cadrul turneului se bazează pe cele mai mari multiplicatoare ale rundelor de pariere. Primii 40 de jucători cu cele mai bune scoruri vor primi premiul de 3.000 de rotiri gratuite, creditat automat în conturile lor în funcție de scorul final din secțiunea de turneu.

Slotul la care se vor acorda rundele gratuite este Red Wizard, iar câștigul maxim provenit din utilizarea rotirilor gratuite este de 5.000 RON. Rotirile gratuite sunt disponibile pentru 5 zile de la creditarea acestora în contul de joc, iar premiile vor fi creditate în contul de joc în maxim 24 de ore de la finalizarea turneului.

Dacă doi sau mai mulți jucători termină turneul “DUELS" pe primul loc, jucătorul care a plasat cele mai multe pariuri eligibile va primi premiul. În plus, winmasters.ro își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare, dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.

 

Ești pregătit să încerci norocul și să câștigi jetoane de aur la jocurile selectate de la Playtech în Golden Week?

 

winmasters.ro îți oferă șansa de a câștiga jetoane valoroase în această săptămână de Golden Week.

Oferta este disponibilă Marți, Miercuri și Joi, în intervalul 18:01 – 23:59 ora României, în săptămâna 03/04/2023 – 09/04/2023 și este valabilă doar pentru utilizatorii cu rezidență în România care au făcut cel puțin o depunere în ultimele 14 zile. Pentru a participa, utilizatorii trebuie să se deconecteze și să se reconecteze la contul lor în cazul în care fac prima depunere pentru a participa la promoție.

Jocurile la care vor fi creditate jetoanele de aur sunt Quantum Auto Roulette, iar jetoanele sunt disponibile 1 zi de la data creditării. Valoarea fiecărui jeton este de 0.50 RON, iar jucătorii pot primi o singură ofertă pe zi.

De asemenea, winmasters.ro oferă o altă oportunitate de câștig în această săptămână. Oferta este disponibilă Marți 04/04/2023 și Vineri 07/04/2023, în intervalul 00:01 – 23:59 ora României. Jocurile la care vor fi creditate jetoanele de aur sunt Quantum Auto Roulette și Live Blackjack de la Playtech. Valoarea fiecărui jeton este de 2.50 RON, iar jucătorii pot primi o singură ofertă pe zi.

Jetoanele de aur sunt disponibile timp de 1 zi din ziua în care sunt creditate în cont, iar utilizatorii trebuie să verifice periodic winmasters.ro pentru a fi la curent cu modificările sau actualizările. De asemenea, în cazul în care verificarea identității unui utilizator (KYC) este incompletă, bonusul și eventualele câștiguri vor fi anulate.

 

Descoperă Bonusul Special oferit de winmasters.ro, care îți aduce o sută (100) de rotiri gratuite și cincizeci (50) de jetoane de aur.

Această ofertă este valabilă doar pentru utilizatorii care sunt înregistrați și au rezidența permanentă în România.

Pentru a beneficia de acest bonus, trebuie să fi participat la toate promoțiile de Luni până Duminică, iar fiecare ofertă necesară pentru activarea Bonusului Special este indicată în câmpul corespunzător al promoției sub forma “*Participă pentru Bonusul Special". Participarea la DUELURI nu este necesară pentru a activa Bonusul Special.

Jocul în care vor fi acordate cele o sută (100) de rotiri gratuite este Blue Wizard, iar jocul în care se vor acorda cele cincizeci (50) de jetoane de aur este Quantum Auto Roulette. Valoarea fiecărei rotiri gratuite și a fiecărui jeton de aur este de 0,50 RON.

Câștigul maxim acordat în urma rotirilor gratuite este de o mie cinci sute RON (1.500 RON). Orice câștig care depășește această sumă maximă acordată de la rotirile gratuite va fi dedus automat.

Atenție, rotirile gratuite vor fi disponibile timp de o (1) zi de la acordarea lor, iar jetoanele de aur vor fi disponibile timp de o (1) zi de la acordarea lor. Verificarea identității utilizatorului (KYC) trebuie să fie completă, altfel bonusul și eventualele câștiguri vor fi anulate.

winmasters.ro Golden Week

Golden Monday

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Deschide slotul. Alege slotul Blue Wizard slot.
 3. Câștigi rotiri gratuite. Te așteaptă 5 runde gratuite!

*Oferta este disponibilă utilatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 14 zile

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Joacă sloturile Playtech. Pentru fiecare 150 RON rulați pe sloturile de la furnizorul Playtech câștigi 10 rotiri gratuite. În cadrul promoției se pot obtine maxim 100 runde gratuite!
 3. Câștigi rotiri gratuite. Te așteaptă runde gratuite la Blue Wizard

*Oferta este eligibilă pentru bonusul special.

 

Golden Tuesday

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Câștigi rotiri gratuite. Te așteaptă 5 runde gratuite la Blue Wizard
 3. Câștigă jetoanele de aur! 10 jetoane de aur la Quantum Auto Roulette vor fi disponibile.

*Oferta este disponibilă utilatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 14 zile.

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Distracție plăcută la Quantum Auto Roulette! Pentru un rulaj de 500 RON la Quantum Auto Roulette Primești Golden Chips!
 3. Câștigă jetoanele de aur. În același joc te așteaptă 20 de Jetoane de Aur.

*Oferta este eligibilă pentru bonusul special.

 

Golden Wednesday

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Deschide mesele LIVE. Joacă Quantum Roulette în intervalul 18:01 – 23:59
 3. Câștigă jetoanele de aur. 10 jetoane de aur sunt ale tale!

*Oferta este disponibilă utilatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 14 zile.

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Joacă sloturile Fire Blaze. Pentru fiecare 150 RON rulați pe sloturile din categoria Fire Blaze câștigi 10 rotiri gratuite. În cadrul promoției se pot obtine maxim 100 runde gratuite!
 3. Câștigi rotiri gratuite. Te așteaptă runde gratuite la slotul Mega Fire Blaze: Wild Pistolero.

*Oferta este eligibilă pentru bonusul special.

 

Golden Thursday

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Câștigă rotiri gratuite! Te așteaptă runde gratuite la slotul Mega Fire Blaze: Wild Pistolero.
 3. Revendică jetoanele de aur! Te așteaptă la Quantum Auto Roulette 10 de Jetoane de Aur.

*Oferta este disponibilă utilatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 14 zile.

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Joacă sloturile din categoria Wizard. Pentru fiecare 150 RON rulați pe sloturile din categoria Wizards câștigi 10 rotiri gratuite. În cadrul promoției se pot obtine maxim 100 runde gratuite!
 3. Câștigi rotiri gratuite. Te așteaptă rotiri gratuite la slotul Blue Wizard .

*Oferta este eligibilă pentru bonusul special.

 

Golden Friday

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Deschide slotul. Deschide slotul Blue Wizard.
 3. Câștigi rotiri gratuite. Te așteaptă 5 rotiri gratuite pentru Blue Wizard.

*Oferta este disponibilă utilatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 14 zile.

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Distrează-te la mesele de Blackjack LIVE de la Playtech. Pentru fiecare 500 RON rulați pe mesele LIVE de Blackjack de la Playtech câștigi jetoane de aur!
 3. Câștigă jetoanele de aur. Câștigi 20 de jetoane de aur disponibile la toate mesele de Blackjack Live de la Playtech

*Oferta este eligibilă pentru bonusul special.

 

Golden Saturday

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Deschide slotul. Joacă Mega Fire Blaze: Wild Pistolero .
 3. Câștigi rotiri gratuite. Te așteaptă 5 runde gratuite!

*Oferta este disponibilă utilatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 14 zile.

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Intră în contul tău în intervalul Sâmbătă-Duminică. Participă la DUELS
 3. Participă la DUELURI – Wizards (prin completarea pariurilor minime în DUELS | Wizards, 5 rotiri gratuite vor fi ale tale, indiferent de clasamentul tău).
 4. Ia-ți premiul! Găsește cel mai mare multiplicator și câștigă premiul de 3.000 de Runde Gratuite!

*Oferta este eligibilă pentru bonusul special.

 

Golden Sunday

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Deschide slotul. Joacă slotul Fire Blaze:Red Wizard.
 3. Câștigi rotiri gratuite. Te așteaptă 5 runde gratuite!

*Oferta este disponibilă utilatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 14 zile.

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Intră în contul tău în intervalul Sâmbătă – Duminică. Participă la DUELS
 3. Participă la DUELURI – Wizards (prin completarea pariurilor minime în DUELS | Wizards, 5 rotiri gratuite vor fi ale tale, indiferent de clasamentul tău).
 4. Ia-ți premiul! Găsește cel mai mare multiplicator și câștigă premiul de 3.000 de Runde Gratuite!

*Oferta este eligibilă pentru bonusul special.

 

Special Bonus Golden Week

 

 1. Autentifică-te. Intră în contul tău.
 2. Participă și îndeplinește toate misiunile promoționale Playtech Golden Week.
 3. Câștigi rotiri gratuite and Golden Chips
 4. Te așteaptă 100 de rotiri gratuite și 50 de jetoane de aur!

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte promotii