Superoferte Superavantaj Superbet - Ponturi si Pariuri
Superbet 1
Betano 2
Unibet 1
Mozzart 1
Get 3
Winmasters 1
MrBit 1
SlotV 1
Frank Casino 1

SuperOferte, SuperAvantaje și SuperPariuri la Superbet de Super Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar

Hei! Hei! Hei! Veștile super circulă super repede! Avem pentru tine aici o super campanie cu super bonusuri, cadouri și freebet-uri de la Superbet la începutul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar - principalul eveniment sportiv din următoarea perioadă și se anunță super atractiv pentru super suporteri!!

 Cupa Mondială din Qatar a luat startul, iar Superbet a pregătit un SuperGhid pentru toți microbiștii! Aruncă un ochi pe articolul nostru, e imposibil să nu găsești ceva pe sufletul tău – pe lângă clasicele promoții, vor apărea oferte precum Superprono, Bet 20, Get 20 sau SuperPariuri.

 Cu Superbet ai parte de SuperPromoții, SuperOferte și SuperAvantaje ca să te bucuri de SuperMondial!

  • SuperAvantaj
  • SuperPariuri 
  • SuperCota
  • SuperExtra
  • SuperLive

Fie că preferi pariurile Pre-meci sau cele Live, la Superbet găsești combinația care să reflecte viziunea ta asupra cum se va desfășura meciul. Deci, da, poți combina chiar pariuri pre-meci cu pariuri live!

Care echipă crezi că va avea un SuperAvantaj?

SuperCampionatul îți aduce și un SuperAvantaj: mizează pe ce echipă va avea în orice moment al meciului un avantaj de cel puțin două goluri (2-0, 3-1, 4-2, 3-0 etc), indiferent de scorul final, și îți crești profitul!

Sunt eligibile pentru ofertă următoarele opțiuni de pariere: Final (1, 2, șansă dublă 1X, X2, 12), Super Cotă (SC-1, SC-2, SC-1X, SC-X2, SC-12) și Super Extra (SE-1, SE-2, SE-1X, SE-X2, SE-12).

Oferta Super Avantaj Live este disponibilă doar online, în timp ce pariurile pe plasate în agenții pe meciurile de la Cupa Mondială beneficiază doar de Super Avantaj Pre-meci.

223 Rotiri Gratuite FARA DEPUNERE

Profita acum

Profită de SuperPariuri!

Toate meciurile de la Cupa Mondială din oferta pre-meci și live de la Superbet pot fi găsite în secțiunea SuperPariuri! Super Pariurile sunt pariuri de tip single, formate din combinații de opțiuni de pariere din meciul ales, ordonate crescător în funcție de cotă! Dacă vrei altceva, poți să folosești filtrul și să îți alegi intervalul de cote potrivit.

Poți paria pe marcatori, cornere, cartonașe sau alte piețe dintr-un meci pe același bilet, într-o singură selecție-pariu. Dacă oricare dintre selecțiile de pe un Super Pariu va fi nulă, respectivul SuperPariu va fi anulat și se va acorda cota 1.00.

Exemplu de SuperPariuri:

 Ecuador marchează peste 0.5 goluri & peste 3,5 cornere în meci & peste 2 cartonașe în meci

Pentru ca pariul să fie câștigător, Ecuador trebuie să marcheze cel puțin un gol în meci, să fie minim 4 cornere în meci (se iau în considerare ambele echipe) și peste 3 cartonașe în meci (un cartonaș galben se consideră 1 cartonaș, un cartonaș roșu se consideră 2 cartonașe, eliminare în urma a 2 cartonașe galbene se consideră 3 cartonașe).

 Ecuador marchează peste 0.5 goluri & peste 2 cartonașe în meci & Almoez Ali Zainalabedeen Abdulla înscrie oricând & Michael Estrada înscrie oricând

Pentru ca pariul să fie câștigător, Ecuador trebuie să marcheze cel puțin un gol în meci, să fie peste 3 cartonașe în meci (un cartonaș galben se consideră 1 cartonaș, un cartonaș roșu se consideră 2 cartonașe, eliminare în urma a 2 cartonașe galbene se consideră 3 cartonașe), Almoez Ali Zainalabedeen Abdulla și Michael Estrada să înscrie fiecare cel puțin un gol în meci.

Dacă unul dintre jucători nu participă activ în eveniment, nu este titular sau nu intră din postura de rezervă, pariul nu este necâștigător, ci primește cotă 1, deci șanse de câștig tot mai există, doar că suma posibilă este mai mică!

Nu uita că poți folosi opțiunea de Cash Out pentru a-ți încasa câștigurile rapid!

Profită de cotele mărite de la SuperCotă, SuperExtra și SuperLive!

  • SuperCota – Cele mai avantajoase cote ale zilei
  • SuperExtra –Nu se pot juca pe același bilet mai mult de un meci din oferta SuperExtra. Trebuie adăugate minimum alte 5 cote de 1.10 pe bilet.
  • Superlive - Cote mărite pe durata celor 90 de minute ale fiecărui meci de la Cupa Mondială.

223 Rotiri Gratuite FARA DEPUNERE

Profita acum

Nu ai cont la SUPERBET?!?!?

FELICITĂRI! Ești eligibil pentru bonus FĂRĂ DEPUNERE!

Încinge și tu pariurile, la începutul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, pe Superbet: streaming live, megacote, +2.000 de pariuri pe meci!

Super cadou oferit în colaborare cu Superbet, 40 RON fără depunere la pariuri sportive și 200 Rotiri Gratuite la Shining Crown dacă deschizi un cont prin link-urile din articol!

Deschide ACUM un cont nou la Superbet și primești 40 RON și 200 Rotiri la Shining Crown din partea casei fără să depui nici un ban în cont!

Intră în contul tău la secțiunea Profil Meu și apeși pe VERIFICARE. Fă corect toți pașii menționați în secțiunea VERIFICARE și contul tău va fi alimentat cu bonusul a doua zi după verificarea contului!

Ai cont la SUPERBET?!?!?

FELICITĂRI! Ești eligibil pentru GO SUPER 20+22 - BET 20, GET 22!

Plasează un bilet cu miză minimă de 20 de lei și cota minimă 1.60 pe bilet single sau 2.50 pe bilet acumulator care să conțină meciuri de la Campionatul Mondial. Obţii un Pariu Gratuit de 22 de lei/zi, deci până la 23 de Pariuri Gratuite în total.

Pentru a putea retrage banii, trebuie să îi rulezi pe meciuri cu cota minimă de 1.01! 

100.000 Lei Premiu zilnic SuperProno

Pune-ți în valoare intuiția și ia-ți partea din premiul total de 3.000.000 de lei. GO SUPER la Mondial! Zi de zi, meci de meci. Fiecare zi începe cu o nouă rundă SuperProno.

Bucură-te de SuperMondial cu SuperSpin la Superbet!

Învârte roata norocului în fiecare zi, gratis, crede în steaua ta norocoasă și apoi bucură-te de bonus! Un câștig poate fi oricând de partea ta.

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 222 Rotiri Gratuite + 22 Pariu Gratuit

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte promotii