Româncele răvășesc Wimbledon: o cotă peste 10 pe Betano - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Luck 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 1

Româncele răvășesc Wimbledon: o cotă peste 10 pe Betano

Imagine sport
17 

Un val de energie și abilitate românească se pregătește să inunde Wimbledon, iar anticipația este de-a dreptul palpabilă. Nu mai puțin de trei jucătoare din România se înscriu în competiția de simplu a acestui an, aducând cu ele o promisiune de o excelentă zi de tenis, plină de emoție și dramă.

 

O triadă de forță feminine

 

În cea de-a doua zi de întrecere a turneului de la Wimbledon, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian urcă pe terenul verde. Încărcate de determinare, aceste atlete sunt pregătite să avanseze spre fazele superioare. Cu toate acestea, se spune adesea că primul obstacol este și cel mai greu de trecut.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Promoția "Decisiv din Primul Set"

 

Dar acest obstacol poate fi transformat într-o oportunitate, datorită unei promoții foarte apreciate pe Betano. Promoția, denumită "Decisiv din primul set", oferă șansa ca biletul să devină verde dacă jucătoarea pe care s-a mizat triumfă cu 6-0 sau 6-1 în primul set al meciului. Este un mod inovator de a aduce mai multă emoție și anticipație în joc.

 

O cotă de peste 10: trei meciuri care pot face diferența

 

Pentru a ilustra acest lucru, să luăm în considerare trei meciuri specifice în care vor juca Begu, Cîrstea și Cristian, care sunt și ultimele reprezentante ale României intrate în competiție. Miza pe victoria celor trei jucătoare din România poate conduce la o cotă de peste 10. Iată cum:

 

 

Irina Begu versus Rebecca Marino

 

Câștigător – Irina Begu (cota 1.65)

Begu, cap de serie numărul 29, a sosit la Wimbledon fără să fi jucat un meci pe iarbă în acest sezon. Cu toate acestea, cu turul 3 atins la ultimele două ediții și cu statutul de favorită, Begu are toate motivele să fie încrezătoare în fața lui Marino, jucătoare clasată pe locul 83 mondial.

 

Sorana Cîrstea versus Tatjana Maria

 

Câștigător – Sorana Cîrstea (cota 1.80)

Cîrstea și Maria s-au întâlnit deja de patru ori, ultima oară chiar la Wimbledon în urmă cu un an. În acel meci, Maria a triumfat, dar acum Cîrstea are ocazia să-și ia revanșa.

 

Jaqueline Cristian versus Lucia Bronzetti

 

Câștigător – Jaqueline Cristian (cota 3.75)

La prima sa participare pe tabloul principal de la Wimbledon, Cristian nu are nimic de pierdut în fața lui Bronzetti. Ea a câștigat în fiecare din cele două întâlniri anterioare, ceea ce îi dă încredere suplimentară.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Luând în considerare aceste trei meciuri, ajungem la o cotă cumulată de 11.13. Cu o miză de 50 lei, acest lucru poate conduce la un potențial câștig de 556,88 de lei.

 

Promoția "Decisiv din Primul Set": o cale mai rapidă către victorii

 

Pentru a adăuga un pic de sare și piper la toată această emoție, dacă jucătoarea pe care ai mizat pentru câștigarea meciului reușește să câștige primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul.

Aceasta ofertă "Decisiv din primul set" îți permite să plasezi un pariu înainte de începerea meciului, și dacă jucătoarea ta câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, vei câștiga instant pronosticul, fără să mai aștepți sfârșitul meciului. Astfel, vei fi scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Luptă aprigă pentru calificare în Grupa B din Cupa României Betano

Cu toate aceste informații la îndemână și cu ajutorul Bet Builder, poți avea parte de o experiență de pariere captivantă și să-ți mărești șansele de câștig în timpul meciurilor din Grupa B din Cupa României Betano. Pregătește-te să trăiești intensitatea fotbalului și emoțiile parierilor, iar succesul să fie de partea ta!

România vs. Serbia: duelul de handbal la Campionatul Mondial

Încheiem cu un îndemn la pasiune și susținere pentru naționala noastră de handbal în meciul România vs. Serbia. Hai să fim alături de tricolore și să le dăm energie pozitivă pentru a obține succesul. Pariază cu încredere și bucură-te de un handbal de calitate la Campionatul Mondial!

Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico: duelurile de duminică din fotbalul European

Azi, 3 decembrie, fotbalul european aduce în prim-plan două meciuri palpitante: Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico Madrid.

România și posibilii adversari la EURO 2024. Cotele Betano înaintea tragerii la sorți

Campionatul European din 2024 aduce cu el o doză de incertitudine și emoție pentru suporterii României. Tragerea la sorți de pe 2 decembrie va dezvălui adversarii noștri, iar cotele Betano oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să parieze pe echipa națională. Indiferent de adversari, suntem mândri să susținem tricolorii și să sperăm la o performanță remarcabilă în această competiție de prestigiu. Hai România!

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.