Româncele răvășesc Wimbledon: o cotă peste 10 pe Betano - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Betano 3
Imagine Superbet 1
Imagine Mozzart 2
Imagine Unibet 2
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 2
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 2
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Româncele răvășesc Wimbledon: o cotă peste 10 pe Betano

Imagine sport
31 

Un val de energie și abilitate românească se pregătește să inunde Wimbledon, iar anticipația este de-a dreptul palpabilă. Nu mai puțin de trei jucătoare din România se înscriu în competiția de simplu a acestui an, aducând cu ele o promisiune de o excelentă zi de tenis, plină de emoție și dramă.

 

O triadă de forță feminine

 

În cea de-a doua zi de întrecere a turneului de la Wimbledon, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian urcă pe terenul verde. Încărcate de determinare, aceste atlete sunt pregătite să avanseze spre fazele superioare. Cu toate acestea, se spune adesea că primul obstacol este și cel mai greu de trecut.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Promoția "Decisiv din Primul Set"

 

Dar acest obstacol poate fi transformat într-o oportunitate, datorită unei promoții foarte apreciate pe Betano. Promoția, denumită "Decisiv din primul set", oferă șansa ca biletul să devină verde dacă jucătoarea pe care s-a mizat triumfă cu 6-0 sau 6-1 în primul set al meciului. Este un mod inovator de a aduce mai multă emoție și anticipație în joc.

 

O cotă de peste 10: trei meciuri care pot face diferența

 

Pentru a ilustra acest lucru, să luăm în considerare trei meciuri specifice în care vor juca Begu, Cîrstea și Cristian, care sunt și ultimele reprezentante ale României intrate în competiție. Miza pe victoria celor trei jucătoare din România poate conduce la o cotă de peste 10. Iată cum:

 

 

Irina Begu versus Rebecca Marino

 

Câștigător – Irina Begu (cota 1.65)

Begu, cap de serie numărul 29, a sosit la Wimbledon fără să fi jucat un meci pe iarbă în acest sezon. Cu toate acestea, cu turul 3 atins la ultimele două ediții și cu statutul de favorită, Begu are toate motivele să fie încrezătoare în fața lui Marino, jucătoare clasată pe locul 83 mondial.

 

Sorana Cîrstea versus Tatjana Maria

 

Câștigător – Sorana Cîrstea (cota 1.80)

Cîrstea și Maria s-au întâlnit deja de patru ori, ultima oară chiar la Wimbledon în urmă cu un an. În acel meci, Maria a triumfat, dar acum Cîrstea are ocazia să-și ia revanșa.

 

Jaqueline Cristian versus Lucia Bronzetti

 

Câștigător – Jaqueline Cristian (cota 3.75)

La prima sa participare pe tabloul principal de la Wimbledon, Cristian nu are nimic de pierdut în fața lui Bronzetti. Ea a câștigat în fiecare din cele două întâlniri anterioare, ceea ce îi dă încredere suplimentară.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Luând în considerare aceste trei meciuri, ajungem la o cotă cumulată de 11.13. Cu o miză de 50 lei, acest lucru poate conduce la un potențial câștig de 556,88 de lei.

 

Promoția "Decisiv din Primul Set": o cale mai rapidă către victorii

 

Pentru a adăuga un pic de sare și piper la toată această emoție, dacă jucătoarea pe care ai mizat pentru câștigarea meciului reușește să câștige primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul.

Aceasta ofertă "Decisiv din primul set" îți permite să plasezi un pariu înainte de începerea meciului, și dacă jucătoarea ta câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, vei câștiga instant pronosticul, fără să mai aștepți sfârșitul meciului. Astfel, vei fi scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Pariuri pe returul FCSB – Virtus: tot ce trebuie să știi

La returul FCSB – Virtus se pune doar problema numărului de goluri marcate! Campioana FCSB dispută returul dublei cu Virtus A.C. 1964 din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Vara fotbalului a continuat la Betano cu meciul Legends 2004 vs UEFA All Stars

Vara fotbalului este în plină desfășurare la Betano, brandul premium al Kaizen Gaming, care a sărbătorit recent a 20-a aniversare a victoriei istorice a Greciei la EURO 2004.

Derby în Moldova la finalul etapei inaugurale din Liga 1

Analize detaliate pentru meciurile FC Botoșani vs. Oțelul Galați și Petrolul Ploiești vs. Gloria Buzău. Află cum să folosești Bet Builder pe Betano!

Decisiv din primul set în semifinalele feminine de la Wimbledon cu Betano

Astăzi sunt programate cele două semifinale din turneul feminin de la Wimbledon, două meciuri la prima vedere deschise oricărui rezultat. Pe Betano, la turneul feminin de la Wimbledon, poți câștiga în avans prin intermediul promoției ”Decisiv din primul set”.

Sferturile de finală EURO 2024 propun două meciuri interesante în partea de sus a tabloului

Faza sferturilor de finală la EURO 2024 debutează, vineri, 5 iulie, cu două meciuri care oricând pot fi meciurile pentru titlu la orice turneu major. Spania – Germania deschide ”sferturile” de la ora 19:00, iar ziua va fi completată de Portugalia – Franța de la 22:00, o reeditare a finalei Campionatului European din 2016.