Schimbările majore din UEFA Champions League: Sezonul 2024/25 Liga Campionilor aduce format nou și captivant - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Superbet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 2
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 2
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Schimbările majore din UEFA Champions League: Sezonul 2024/25 Liga Campionilor aduce format nou și captivant

Imagine sport
87 

Sezonul 2023/24 din Liga Campionilor va fi ultimul sezon care se va desfășura în formatul actual al competiției. UEFA are în plan să introducă un format asemănător cu cel propus inițial în "Super League" începând cu sezonul 2024/25.

 

Una dintre cele mai importante modificări va fi extinderea numărului de echipe participante. Astfel, numărul acestora va crește de la 32 la 36, ceea ce va duce la un total de 189 de meciuri pe sezon, față de cele 125 de meciuri care se joacă în prezent. Această schimbare are scopul de a permite mai multor echipe să participe la competiție și de a crește nivelul de competiție.

 

De asemenea, faza grupelor va suferi modificări semnificative. În locul grupelor de câte patru echipe, se va implementa modelul elvețian, care constă în organizarea unui mini-campionat, în care fiecare echipă va juca opt meciuri (patru acasă și patru în deplasare). Acest sistem va asigura un nivel ridicat de competitivitate și va oferi fiecărei echipe șanse egale de a avansa în etapele eliminatorii.

 

Pentru calificarea în faza eliminatorie, primele opt echipe clasate vor accede automat, în timp ce echipele clasate între locurile 9-24 vor intra într-un play-off cu meciuri tur-retur pentru a obține locurile în optimi. Etapele eliminatorii vor fi și ele disputate în sistem tur-retur până în finală, oferind astfel echipele șansa de a reveni într-un meci decisiv.

 

În ceea ce privește alocarea celor patru locuri suplimentare create prin creșterea numărului de echipe, aceasta va fi distribuită astfel: un loc va fi acordat clubului clasat pe locul al treilea în campionatul asociației pe locul 5 în clasamentul federațiilor naționale UEFA, un loc va fi destinat unei campioane prin extinderea numărului de cluburi care se califică prin "Traseul Campionilor", iar ultimele două locuri vor reveni asociațiilor cu cea mai bună performanță colectivă a cluburilor în sezonul precedent.

 

Schimbări radicale în Champions League

 

De exemplu, în sezonul curent, Anglia și Olanda ar câștiga cele două locuri suplimentare în Liga Campionilor, pe baza performanțelor cluburilor lor în competiții europene.

 

Aceste schimbări majore în formatul UEFA Champions League au scopul de a spori competitivitatea și a oferi mai multe oportunități pentru cluburile europene de a se implica și a lupta pentru trofeu. Fanii fotbalului și pasionații de UEFA Champions League vor avea parte de mai multe meciuri de înaltă calitate și de momente de nerăbdare și bucurie în următoarele sezoane.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

În încheiere, se poate spune că viitorul UEFA Champions League se anunță plin de transformări și surprize, iar pasionații de fotbal așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura această competiție de elită în noua sa formă începând cu sezonul 2024/25.

 

 

Liga Campionilor, visul oricărui fotbalist

 

Liga Campionilor este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume și reprezintă punctul culminant al fotbalului european de club. Competiția a fost fondată în anul 1955 și a avut inițial denumirea de Cupa Campionilor Europeni. Ideea a fost lansată de către jurnalistul francez Gabriel Hanot, care a propus crearea unei competiții europene în care să participe campioanele naționale.

 

Primul sezon al Cupei Campionilor Europeni a avut loc în 1955-1956 și a fost câștigat de Real Madrid, care a devenit și primul campion al competiției. Echipa spaniolă a dominat competiția în acea perioadă, câștigând primele cinci ediții consecutive (1956-1960). Această performanță a consolidat reputația Real Madrid ca fiind unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

 

De-a lungul anilor, competiția a cunoscut diverse schimbări și extinderi. În 1992, a fost redenumită Liga Campionilor și s-a adoptat un nou format care permitea participarea și altor echipe în afara campioanelor naționale. Astfel, echipele clasate pe primele locuri în ligile naționale și câștigătoarele cupei din fiecare țară au avut posibilitatea de a participa la competiție.

Începând cu sezonul 1992-1993, Liga Campionilor a devenit o competiție cu fazele grupelor și eliminatorii. Echipele au fost împărțite în grupuri, urmând ca primele două clasate să avanseze în fazele eliminatorii. Această schimbare a adus o doză suplimentară de dramă și intensitate în competiție, iar partidele de pe teren au devenit și mai spectaculoase.

 

De-a lungul timpului, Liga Campionilor a oferit momente memorabile și finale extraordinare. Unele dintre cele mai faimoase finale includ "Finala de vis" din 1999, când Manchester United a revenit în ultimele minute și a câștigat trofeul în fața lui Bayern Munchen, și "Finala Istanbul" din 2005, în care Liverpool a întors un deficit de trei goluri și a câștigat în cele din urmă trofeul în fața lui AC Milan la loviturile de departajare.

 

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

În prezent, Liga Campionilor continuă să fie o competiție care atrage atenția fanilor din întreaga lume. Cele mai bune echipe din Europa se luptă pentru a câștiga trofeul și pentru a fi recunoscute ca fiind cei mai buni în fotbalul de club. Cu un format nou și excitant pregătit pentru sezonul 2024/25, Liga Campionilor continuă să reprezinte visul oricărui club de a se impune pe scena europeană și de a scrie istorie în acest sport minunat.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

EURO 2024 pornește la drum cu Germania – Scoția, dar noi așteptăm... pauza! Winmasters oferă 25 RON gratuit primilor 500 de utilizatori care se loghează în cont la pauza întâlnirii!

Loghează-te la pauza meciului Germania - Scoția și profită de oferta Winmasters! EURO 2024 este un eveniment sportiv de neratat!

Un nou milionar la Cazinoul Betano: al patrulea în 2024

25 RON gratis la Winmasters, fără depunere, și o super cotă de 2.06 pentru cel puțin patru goluri ale României la Euro

25 RON gratis la Winmasters, fără depunere, și o super cotă de 2.06 pentru cel puțin patru goluri ale României la Euro

Trei pariuri cu care poți da lovitura la Euro! Cote și promoții de top la Winmasters!

Winmasters s-a pregătit exemplar pentru Campionatul European de Fotbal din Germania! Pe lângă cotele atractive, agenția propune numeroase pariuri speciale și promoții tentante. În acest articol, vom explora trei dintre cele mai interesante oferte și vom detalia cum să profiți de ele pentru a maximiza câștigurile.

Winmasters: 25 de RON Free Bet + cote de top

Deschide cont în luna iulie și profită de Top cote Euro 2024 de la Winmasters! Pariază cu încredere pe România și câștigă garantat!