Spectacolul așteptat de la Wimbledon - "Avans de 2 seturi" la Betano - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1

Spectacolul așteptat de la Wimbledon – “Avans de 2 seturi” la Betano

Imagine sport
5 

Astăzi, 3 Iulie, începe în sfârșit așteptatul spectacol pe iarba lustruită de la All England Tennis & Crocket Club. Este timpul pentru o nouă ediție a prestigiosului turneu de la Wimbledon, unde se întâlnesc cei mai valoroși jucători ai lumii pentru a se lupta pentru unul dintre cele mai râvnite trofee din circuitul tenisului mondial.

 

Steaua la Orizont: Novak Djokovic

 

Toate privirile sunt ațintite spre steaua tenisului, Novak Djokovic. Cu toate astea, nici "lupii" tineri nu sunt de neglijat în competiția pentru supremul titlu al Marelui Șlem.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

O promoție atrăgătoare: "Avans de 2 Seturi"

 

Betano vă propune la Wimbledon o ofertă atractivă - promoția "Avans de 2 seturi". Cu această promoție, pariorii au oportunitatea de a câștiga pariul atunci când jucătorul pe care au mizat obține un avantaj de două seturi, indiferent de rezultatul final al meciului.

 

Un câștig potențial de cota 14.95

 

Pentru ziua de azi, 3 iulie, am selectat cinci partide dintre meciurile propuse de Betano la Wimbledon, în turneul de simplu masculin, care ne pot aduce o cotă cumulată de 14.95.

 

Regula Avansului de 2 Seturi

 

Cu această regulă, dacă unul dintre jucătorii pe care ai pariat ajunge la un moment dat să conducă cu 2-0 la seturi, pariul este câștigător pe loc. Astfel, vei fi scutit de emoțiile unei eventuale răsturnări de scor, un fenomen întâlnit des în acest sport fascinant, rămas alb doar la Wimbledon.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Confruntările de urmărit

 

1. Sebastian Baez - Marcelo Tomas Barrios Vera

Câștigător propus – Sebastian Baez (cota 1.62)

Nu se întâmplă des să vezi un duel sud-american pe iarba de la Wimbledon. Baez (44 ATP) și Barrios Vera (133 ATP) se vor înfrunta pentru prima dată pe iarba. Baez are deja un avantaj istoric, câștigând toate confruntările anterioare cu Barrios Vera, toate având loc pe zgură.

 

2. Luca Van Assche - Aslan Karatsev

Câștigător propus – Aslan Karatsev (cota 1.72)

Francezul Luca Van Assche (79 ATP), cu un record de 4-2 pe iarbă în 2023, se va înfrunta cu fostul număr 14 mondial, rusul Karatsev. Cu toate că Karatsev are un record negativ de 2-3 pe iarbă, experiența sa poate fi un factor decisiv în această confruntare.

 

3. Yoshihito Nishioka – Daniel Elahi Galan Riveros

Câștigător propus – Daniel Elahi Galan Riveros (cota 2.07)

Columbianul Galan Riveros (84 ATP) a câștigat singura întâlnire cu japonezul Nishioka (27 ATP) de până acum. Acest meci s-a desfășurat pe zgura turneului Challenger de la Cagliari, Italia.

 

4. Tomas Martin Etcheverry – Bernabe Zapata Miralles

Câștigător propus - Tomas Martin Etcheverry (cota 1.60)

Aceasta va fi prima confruntare dintre argentinianul Etcheverry (locul 32 mondial) și spaniolul Zapata Miralles (50 ATP).

 

5. David Goffin – Nick Kyrgios

Câștigător propus – Nick Kyrgios (cota 1.62)

Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale primului tur de la Wimbledon este cel dintre belgianul Goffin și australianul Nick Kyrgios, care are obiceiul de a ridica tribunele în aer. Va fi a șasea confruntare directă între cei doi, însă prima după șase ani.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Miza de 50 de Lei și Potențialul Câștig de 747,51 de Lei

 

Cu Betano, pe cele cinci meciuri de mai sus am ajuns la o cotă cumulată de 14.95. Prin parierea unei mize de 50 lei, se poate ajunge la un potențial câștig de 747,51 de lei.

Este important de menționat că cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. Alegerile făcute au, de asemenea, un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație.

 

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Luptă aprigă pentru calificare în Grupa B din Cupa României Betano

Cu toate aceste informații la îndemână și cu ajutorul Bet Builder, poți avea parte de o experiență de pariere captivantă și să-ți mărești șansele de câștig în timpul meciurilor din Grupa B din Cupa României Betano. Pregătește-te să trăiești intensitatea fotbalului și emoțiile parierilor, iar succesul să fie de partea ta!

România vs. Serbia: duelul de handbal la Campionatul Mondial

Încheiem cu un îndemn la pasiune și susținere pentru naționala noastră de handbal în meciul România vs. Serbia. Hai să fim alături de tricolore și să le dăm energie pozitivă pentru a obține succesul. Pariază cu încredere și bucură-te de un handbal de calitate la Campionatul Mondial!

Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico: duelurile de duminică din fotbalul European

Azi, 3 decembrie, fotbalul european aduce în prim-plan două meciuri palpitante: Napoli vs. Inter și Barcelona vs. Atletico Madrid.

România și posibilii adversari la EURO 2024. Cotele Betano înaintea tragerii la sorți

Campionatul European din 2024 aduce cu el o doză de incertitudine și emoție pentru suporterii României. Tragerea la sorți de pe 2 decembrie va dezvălui adversarii noștri, iar cotele Betano oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să parieze pe echipa națională. Indiferent de adversari, suntem mândri să susținem tricolorii și să sperăm la o performanță remarcabilă în această competiție de prestigiu. Hai România!

Betano - Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024 ™

Colaborarea dintre Kaizen Gaming și UEFA pentru EURO 2024™ reprezintă un moment de referință în lumea pariurilor sportive și a fotbalului. Betano se impune ca un partener de încredere, aducând jocul responsabil și tehnologia de ultimă oră la cel mai înalt nivel al competiției europene de fotbal. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de pariere excepțională în timpul acestui eveniment unic și memorabil.