SUPERBET APLICAȚIE - PENTRU IOS ȘI ANDROID - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

SUPERBET APLICAȚIE – PENTRU IOS ȘI ANDROID

Imagine sport
75 

Casa de pariuri Superbet a fost fondată în anul 2008 și a devenit liderul pieței în România, unde operează în prezent peste 1200 de agenții stradale. Superbet este prima companie românească premiată 3 ani consecutivi la Central and East European Gaming Conference cu trofeul suprem: Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala și de Est. Superbet și-a propus să ofere entertainment și să crească nivelul de adrenalină a pariorilor grație produselor pe care le oferă, iar unul dintre acestea este Superbet aplicație mobilă de pariere, aplicație despre care vom vorbi în cele ce urmează.

1. SUPERBET APLICAȚIE PE IOS ȘI ANDROID

Superbet este una dintre cele mai bune agenții de pariuri din România, impresionând la toate capitolele (piață foarte diversificată de pariuri, loterii). Aplicația mobilă Superbet are incorporate atât pariuri sportive, pariuri loto, pariuri virtuale cât și jocuri de cazino, acest lucru ușurând experiența clientului.

Cum instalez aplicația Superbet pe iOS?

Pentru a instala aplicația Superbet pe iOS:

 • Intră în AppStore, iar în bara de căutare scrie ”Superbet” pentru a găsi aplicația de mobil ce incorporează atât pariuri sportive căt și jocuri de cazino
 • Dă click pe butonul ”Obțineți” din dreptul aplicației
 • După descărcare, tot ce trebuie să faci este să apeși pe ”Deschidere” pentru a utiliza aplicația

Cum instalez aplicația Superbet pe Android?

Până acum ceva timp, procesul de instalare a aplicației Superbet pe Android era foarte complicat, dar acest lucru a fost rezolvat odată cu adăugarea aplicației atât în Google Play cât și în AppGallery de la Huawei.

Pentru a te bucura de experiența mobilă Superbet pe Android, urmează pașii de mai jos:

 • Intră în magazinul Google Play, iar în bara de căutare scrie ”Superbet – Pariuri sportive”
 • Dă click pe butonul ”Instalează” din dreptul aplicației
 • După descărcare, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația și să te bucuri de o experiența de pariere de pe telefonul mobil

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

2. BENEFICII OFERITE DE SUPERBET APLICAȚIE PENTRU PARIURI SPORTIVE

 

Superbet aplicație

 

Aplicația Superbet este în acest moment cea mai descărcată și utilizată aplicație de pariuri din România, cu peste 2 milioane de instalări.

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

Aceasta oferă acces la întreaga ofertă de pariuri pre-meci și pariuri live disponibilă pe PC, acces la depuneri și retrageri de bani, de a urmări meciurile transmise live video și de a accesa serviciul de relații cu clienți. Mai mult de atât, aplicația Superbet vine și cu alte facilități pe care alte aplicații de pariuri nu le au, iar acestea sunt:

 • Scanarea unui bilet jucat la o agenție stradală (offline): Dacă ai un bilet de pariuri cu mai multe selecții (20-25), procesul de verificare pe Flashscore, Livescore sau altă aplicație de verificare a rezultatelor meciurilor este unul destul de anevoios. Cu această facilitate oferită de Superbet, tot ce trebuie să faci este să scanezi codul QR al biletului sau să introduci manual seria acestuia, iar astfel vei afla instant statusul pariurilor tale.

Superbet aplicație

 • Posibilitatea de a adaugă atât competiții cât și echipe la ”Favorite”. În dreptul fiecărei echipe sau competiții, ai un buton ce are forma unei stele. Astfel poți accesa meciurile echipelor favorite selectate sau a competițiilor favorite, fără a mai fi necesar să parcurgi întreaga ofertă de pariere.

Superbet aplicație

 • Poți să personalizezi notificările trimise de aplicația Superbet: poți să primești notificări când se acordă un cartonaș, cand se ratează penalty sau când se fluieră finalul reprizelor.
 • Acces la statistici detaliate la meciurile pe care ai pariat

Superbet aplicație

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

3. CUM PLASEZ UN PARIU DE PE TELEFON PRIN APLICAȚIA SUPERBET?

Pentru a plasa un pariu prin intermediul aplicației Superbet, urmează instrucțiunile de mai jos:

 • Apasă pe butonul ”Sporturi” pentru a accesa oferta de pariere pre-meci sau pe butonul ”Live” pentru a accesa oferta de pariuri live.
 • Alege competiția, meciul sau ziua care te interesează și dă click pe cota corespunzătoare pariului pe care îl joci. De exemplu, eu am ales să joc la meciul Liverpool – Real Madrid pariul de ”Șansă dublă – 1X, la o cotă de 1.36 și la meciul Eintracht Frankfurt – Napoli pariul de ”Șansă dublă” – X2, la o cotă de 1.33.

Superbet aplicație

 • Apasă pe biletul cu roșu, unde îți scrie Miza și Câștigul potențial, iar biletul tău de pariuri se va deschide.

Superbet aplicație

 • Alege meniul ”Simplu” pentru a juca pariuri multiple cu o singură variantă de câștig (trebuie ca toate selecțiile să fie câștigătoare) sau ”Sistem” pentru a juca pariuri în sistem.
 • Completează miza dorită și apasă pe butonul ”Plasează pariul online” pentru a juca biletul.

Superbet aplicație

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

4. ALTE FACILITĂȚI OFERITE DE APLICAȚIA SUPERBET

Prin intermediul aplicației mobile Superbet, ai acces și la ”Cazino”, unde poți să joci atât jocuri din agențiile stradale, live cazino, pariuri virtuale, cât și jocuri de cazino online.

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe meniul ”Jocuri” din intermediul aplicației, iar în acel moment vei fi redirecționat către cele menționate mai sus.

În aplicație de pariuri sportive Superbet, ai acces și la următoarele:

 • SuperSocial - este locul în care poți copia un bilet care te impresionează și este jucat de altcineva și locul în care poți să vezi ce pariază ambasadorii Superbet și experții Superbet. Tot aici, ai ocazia să devii un parior celebru, urmărit de alte persoane.

Superbet aplicație

 • Cash Out - Poți închide pariul înaintea finalului meciului, atunci când nivelul câștigului te mulțumește sau vrei să limitezi un pariu mai puțin inspirat.
 • SuperBonus - Disponibil pe aplicația mobilă, este un produs care îți crește câștigurile pe biletele cu cel puțin 6 evenimente, fiecare la cotă de peste 1.25. Acum, el a crescut la 150% (de la 100%) pe biletele câștigătoare cu 25 de evenimente.
 • SuperLive – În timp ce urmărești meciurile prin intermediul streaming-ului video oferit de Superbet, poți paria pe oferta de ”SuperLive”, care îți mărește cotele pentru cele mai populare pariuri live, pe cele mai populare evenimente ale zilei
 • SuperPariuri – Poți combina pariuri din oferta pre-meci cu pariuri speciale, având astfel posibilitatea să ai în același pariu goluri, cartonașe, cornere, marcatorul sau alte evenimente din meci.
 • SuperStats – Ai acces la recomandări de pariuri pe baza unor statistici relevante, fiecare pariu fiind propus și explicat cu cifre concrete.
 • SuperSpin – Ai posibilitatea de a învărti zilnic roata norocului de la Superbet, la care 6 din cele 7 căsuțe sunt câștigătoare, unde poți câștiga diferite bonusuri.
 • SuperProno - Ai posibilitatea să plasezi gratuit pronosticurile pentru fiecare rundă a concursului cu 200.000 lei premii. În săptămânile cu meciuri în cupele europene, se țin chiar două runde, deci se împart 400.000 lei jucătorilor. Trebuie doar să prinzi minim două dintre cele 4 pronosticuri din fiecare rundă.
 • Bonusurile mele – Direct în aplicația Superbet îți poți verifica statusul tuturor bonusurilor pe care le ai: cele active, cele în așteptare (la care încă nu ai început rulajul) și cele de care ai beneficiat (tabul Istoric).
 • Betertainment – Ai acces la oferta de pariuri pe Oscaruri, Survivor, Eurovision și alte evenimente din lumea showbizului!

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

Facilitățile prezentate mai sus au fost adăugate în completarea celor mai importante 11 beneficii inițiale ale aplicației Superbet:

 1. Cea mai bogată ofertă de pariuri sportive din România
 2. Cote mărite în fiecare zi
 3. Avancronici exclusive pentru meciurile din campionatul României, Liga 2, Seria A, La Liga, Premier League, Liga Campionilor, Europa League
 4. Statistici complexe
 5. Scoruri live
 6. Creare de bilete virtuale fără să fie nevoie de cont online
 7. Notificări pentru biletele puse în agenție, fără să fie nevoie de cont online
 8. Notificări cu evenimentele de pe bilete plasate în aplicație
 9. Streaming în același ecran cu oferta de pariuri live
 10. Navigare ușoară
 11. Mize predefinite pentru pariuri rapide

Cu aplicația mobilă Superbet poți consulta mereu scorurile live, statisticile detaliate, programul TV și poți vedea în fiecare moment evoluția cotelor meciurilor care te interesează.

Superbet aplicație

5. CONCLUZII DESPRE SUPERBET APLICAȚIE

Aplicația mobilă de la Superbet este una din cele mai interesante și ușor de navigat de pe piață, deoarece oferă acces atât la Pariuri sportive cât și la jocuri de cazino printr-un singur click, fără a fi nevoit de a accesa o altă aplicație pentru acestea. În plus, oferă multe facilități interesante și merită menționată opțiunea de a verifica bilete jucate la agențiile stradale, opțiunea de a adăuga echipe și competiții la Favorite și de a vedea ce televiziuni transmit diferite meciuri.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

SUPERBET - Loterii internaționale și virtuale

Pe lângă pariuri sportive, pariuri virtuale și jocuri de cazino, Superbet are și o ofertă extrem de bogată de loterii internaționale și virtuale pe care poți paria.

SUPERBET - Pariuri virtuale

În afară de binecunoscutele pariuri sportive și jocuri de cazino, Superbet oferă inclusiv pariuri pe sporturi virtuale. Jocurile virtuale (sau în engleza sub denumirea de Virtual sports) sunt o selecție de pariuri (ce au la fel de multe opțiuni de pariere ca la sporturile clasice) cu cotă fixă, realizate cu un generator random.

Bonusul de bun venit la Superbet. Sport și casino

Bonusul de bun venit de la Superbet este atractiv și cu siguranță merită luat în considerare când deschizi un cont nou!

Agenții stradale Superbet și transmisiunea video Superbet

Prezentare despre agenții stradale Superbet, ce facilități și servicii oferă și care este programul lor de funcționare.