SUPERBET - Deschidere cont și validare date - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

SUPERBET – Deschidere cont și validare date

97 

Foarte mulți pariori care iau contact cu pariurile online decid să își deschidă un cont online la agenția de pariuri Superbet. De ce se întâmpla asta? Deoarece Superbet este cea mai mare agenție de pariuri din România și aproape toți pariorii din România au plasat în trecut pariuri la o sucursală de stradă Superbet. Așadar, în acest articol, vă voi prezenta pas cu pas deschiderea unui cont la Superbet și cum poți efectua verificarea contului.

DESPRE SUPERBET

Agenția de pariuri Superbet a fost fondată în anul 2008 și a devenit liderul pieței în România, unde operează în prezent peste 1200 de agenții stradale. Superbet este prima companie românească premiată 3 ani consecutivi la Central and East European Gaming Conference cu trofeul suprem: Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala și de Est.

Superbet și-a propus să ofere entertainment și să crească nivelul de adrenalină a pariorilor grație produselor pe care le oferă:

 • Pentru pariurile sportive: să ofere cele mai bune cote de pe piață și cea mai diversificată ofertă.
 • Oferta pariurilor pe numere conține zeci de loterii internaționale, de pe toate continentele
 • Pariuri live
 • Pariuri pe curse de câini
 • Lucky Six: cea mai de succes loterie virtuală.
 • XJackpot: potul este colectat de cele peste 2400 de aparate din agențiile Superbet din întreaga țară

În anul 2022, Superbet a devenit sponsorul Ligii 1 România, care a devenit astfel Superliga României.

Superbet se implică activ și în sponsorizarea unor echipe de fotbal precum: U Cluj, Poli Iași, Rapid București, FC Hermannstadt dar și a altor echipe: Rapid București (Handbal), CS Dinamo (Handbal), CSM Oradea (Baschet).

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

SUPERBET - ÎNREGISTRARE

Pentru a deschide un cont nou la agenția de pariuri Superbet, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul Superbet.ro, iar în colțul dreapta sus vei găsi butonul de "Înregistrare".

SUPERBET - Deschidere cont și validare date

După ce apeși pe butonul de "Înregistrare", se va deschide o nouă pagină unde va trebui să introduci următoarele date:

Coloana 1:

SUPERBET - Deschidere cont și validare date

 • Prenume: numele mic
 • Nume: numele de familie
 • E-mail: o adresă de e-mail validă, pentru a putea activa contul
 • Utilizator: îl vei folosi pentru a te loga pe site-ul Superbet
 • Parolă: parola contului pe care îl vei crea la Superbet

Coloana 2:

 • CNP: codul numeric personal din cartea de identitate
 • Număr de telefon: un număr de telefon valid
 • Adresă: va trebui să completezi adresa exact ca în cartea de identitate
 • Judet: selectează județul în care locuiești, precum în cartea de identitate
 • Localitate: selectează localitatea în care locuiești, precum în cartea de identitate

SUPERBET - Deschidere cont și validare date

Mulți utilizatori sunt sceptici atunci când le este cerut CNP-ul, dar trebuie să ai în vedere faptul că această măsură este una de precauție pentru agențiile de pariuri, în speță Superbet, care are nevoie de CNP la înregistrare pentru a bloca accesul minorilor, dar și din cauza faptului că anual, trebuie să plătești un impozit pe retrageri, așadar statul român trebuie să știe cine este posesorul contului de pariuri. Dar poți sta liniștit, deoarece niciun angajat Superbet nu are dreptul de a divulga rudelor, cunoștințelor că ai un cont la agenția Superbet și nici nu vei primi plicuri în poștă.

Coloana 3:

 • Declar pe proprie răspundere că am 18 ani: va trebui să bifezi această căsuță, desigur dacă ai vârsta legală pentru a juca la pariuri sportive. Evită să deschizi un cont cu date false, deoarece nu vei putea efectua vreo retragere până nu trimiți o copie după un act de identitate
 • Sunt de acord cu utilizarea datelor mele personale de către Superbet, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție, pentru a primi noutăți despre bonusuri, oferte, jocuri gratuite, cote: nu este necesar să bifezi această căsuță, dar ai în vedere faptul că nu vei putea beneficia de oferte promoționale în cazul în care refuzi să bifezi căsuta
 • Apasă pe butonul de "Înregistrare" pentru a finaliza procesul

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ REFUZ FOLOSIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Pentru a putea deschide un cont de pariuri la Superbet, trebuie să fii de acord cu procesarea datelor cu caracter personal. Dacă totuși nu ești de acord cu această măsură, trebuie să ai în vedere faptul că în cele mai multe cazuri nu poți deschide un cont de pariuri, iar Superbet nu îți poate acorda eventualele câștiguri.

De asemenea, dacă refuzi împărtășirea datelor de contact, Superbet poate limita ofertele speciale pe care ți le poate trimite. De exemplu, dacă refuzi de a fi înscris în baza de date pentru newsletter, Superbet nu îți poate trimite astfel de oferte promoționale.

SUPERBET - Deschidere cont și validare date

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

SUPERBET - Loghează-te pe cont și începe să pariezi

După ce ai finalizat înregistrarea contului, vei primi un mail pe adresa utilizată la înregistrare, ce conține un link de activare al contului, pe care va trebui să dai click. După ce apeși pe link-ul de activare al contului, poți intra pe site-ul Superbet.ro și să te loghezi cu userul si parola alese de tine la înregistrare.

Trebuie să ai în vedere faptul că la Superbet procesul de verificare a identității (KYC) trebuie realizat în maximul 30 de zile, altfel contul tău va fi închis, iar toate fondurile existente pe cont (dacă ai depus) vor fi pierdute. De asemenea, fără un cont verificat, nu poți efectua retrageri.

Despre procesul de verificare a identității (KYC) în general poți afla mai multe detalii din articolul nostru: Verificarea identității contului în lumea pariurilor online: de ce este important

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

SUPERBET - CUM FINALIZEZ PROCESUL DE VERIFICARE A IDENTITĂȚII (KYC)?

Imediat după ce te-ai logat pe contul proaspăt creat, vei vedea pe pagina principală un mesaj de atenționare, cum că trebuie să îți verifici identitatea. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii din acel mesaj și să uploadezi o copie după un act de identitate (preferabil buletin), dar poți încărca și o poză după pașaport.

La Superbet procesul este ceva mai simplu, deoarece acesta este singurul document cerut, fără a fi nevoit de a uploada și copie după o factură de utilități sau extras de cont.

SUPERBET - Deschidere cont și validare date

Superbet acceptă acte atât scanate cât și fotografiate, dar ai grijă ca informațiile să fie vizibile și ușor de citit. Ai grijă să nu acoperi anumite informații, excepție făcând doar eventualele poze de pe cardul de credit (dar chiar și așa, cei de la Superbet îți vor spune ce informații să acoperi).

Sfatul meu este să îți verifici contul Superbet imediat ce ai terminat cu înregistrarea, altfel nu vei putea depune sume mai mari de 900 RON și nu vei putea efectua retrageri, până ce procesul de verificare a identității va fi finalizat. Dacă vei lăsa verificarea contului până în ultima zi posibilă, riști să ai contul suspendat, în caz că verificarea durează mai mult de 1 zi.

SUPERBET - CÂT TIMP DUREAZĂ VERIFICAREA CONTULUI?

De obicei, Superbet se miscă destul de repede când vine vorba de verificarea contului (la mine cel puțin a durat câteva ore), dar este totuși posibil să dureze și între 24 și 48 de ore.

Dacă nu primești niciun răspuns după cele 48 de ore de la trimiterea documentului, poți trimite un mesaj către suport@superbet.ro să le explici situația și poți atașa chiar copia după actul de identitate pentru a grăbi procesul.

De asemenea, dacă depunerea ta inițială este realizată dintr-o agenție stradală, ai posibilitatea de a îți verifica contul chiar acolo, prezentând buletinul casierului, iar el se va ocupa de acest proces. Nu la toate agențiile stradale se acceptă această metodă, dar sunt clienți ai Superbet care și-au putut verifica conturile în acest mod. Însă trebuie să ai în vedere faptul că poți fi și refuzat de către casier și a ți se spune să optezi pentru varianta clasică de verificare, adică cea în care va trebui să încarci documentul direct pe site-ul Superbet.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Unibet îți oferă oportunitatea de a asista la meciurile României în Germania

Optează și prinde lotul României pentru Germania. Intră în cursa pentru cele 200 de premii acordate săptămânal.

Europa League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 11 aprilie

Iată că avem și primele rezultate ale acestei duble manșe din cadrul sferturilor de finală din Europa League. Joi seară am avut 4 meciuri fotbal ce nu au dezamăgit și au continuat astfel săptămâna europeană de “fotbal șampanie”.

Champions League, Retrospectiva sferturi, manșa tur - 9-10 aprilie

Fotbalul spectacol din Champions League s-a întorsFotbalul spectacol din Champions League s-a întors. S-au înscris nu mai puțin de 18 goluri în aceste dueluri, fotbal la cel mai înalt nivel, întorsături de situație, toate adunate în serile magice de Liga Campionilor, pe care noi le comentăm împreună în textul de mai jos.

Turneul Exclusiv Amusnet Interactive îți aduce premii totale de 100.000 Lei cash!

Turneul Exclusiv Amusnet Interactive este oportunitatea ta de a ieși în evidență în lumea jocurilor de cazino.

Cote de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!

Hai să vedem cum putem atinge cotă de peste 50 la început de week-end cu Modul Multiplu, pe Betano!