Tipuri de pariuri sportive în handbal: ghid pentru începători - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Betano 2
Imagine Superbet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 2
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 2
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Tipuri de pariuri sportive în handbal: ghid pentru începători

Imagine sport
12 

Într-un peisaj diversificat de opțiuni de pariuri sportive, handbalul își găsește un loc de cinste datorită acțiunii rapide, a scorurilor ridicate și a numeroaselor opțiuni de pariere disponibile. Deși acesta poate fi mai puțin cunoscut în comparație cu sporturile dominante precum fotbalul sau baschetul, handbalul este popular în multe părți ale lumii, în special în Europa. Dacă ești nou în pariurile sportive sau dorești să te diversifici în domenii mai puțin explorate, acest ghid este destinat să te ajute să înțelegi diversele tipuri de pariuri specifice în handbal.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Introducere în Handbal

 

Înainte de a intra în detaliile tipurilor de pariuri în handbal, este util să ai o înțelegere de bază a sportului. Handbalul este un sport de echipă rapid, în care două echipe de câte șapte jucători (șase jucători pe teren și un portar) se confruntă pentru a marca cele mai multe goluri într-o durată stabilită de timp, de obicei 60 de minute, împărțite în două reprize. Fiecare echipă încearcă să înscrie în poarta adversarului și să prevină echipa adversă să marcheze în poarta proprie. Acțiunea rapidă și scorurile ridicate fac din handbal un sport fascinant pentru pariuri.

 

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

Tipurile de pariuri în handbal

 

Pariuri pe Rezultat Final (Moneyline)

Cea mai simplă și mai populară formă de pariere în handbal este parierea pe rezultatul final al unui meci, cunoscută și sub numele de Moneyline. În acest tip de pariu, pariorii selectează pur și simplu echipa pe care cred că va câștiga meciul. Dacă echipa pe care au pariat câștigă, atunci și pariorul câștigă pariul. De exemplu, dacă ai paria pe Echipa A să învingă Echipa B și acest lucru se întâmplă, vei câștiga pariul.

 

Pariuri cu Handicap

 

Un alt tip de pariu popular în handbal este parierea cu handicap. În acest tip de pariu, casa de pariuri acordă un handicap unei echipe în încercarea de a echilibra șansele. De exemplu, dacă Echipa A este favorită să câștige cu o marjă mare, casa de pariuri ar putea oferi un handicap de -5.5 goluri pentru Echipa A. Asta înseamnă că, pentru scopurile pariului, Echipa A începe meciul cu -5.5 goluri. Pentru ca un pariu pe Echipa A să fie câștigător, echipa trebuie să câștige cu mai mult de 5 goluri. Dacă echipa câștigă cu exact 5 goluri, pariul este pierdut. Acest tip de pariu este util atunci când există o diferență mare de talent între cele două echipe.

 

Pariuri pe Totalul de Goluri (Over/Under)

 

Pariurile pe totalul de goluri, cunoscute și sub numele de pariuri Over/Under, sunt un alt tip de pariu frecvent în handbal. În acest tip de pariu, casa de pariuri stabilește un număr estimat de goluri care se vor înscrie în total într-un meci, iar pariorii pariază dacă numărul real de goluri va fi peste (over) sau sub (under) acest număr. De exemplu, dacă totalul este stabilit la 50.5 goluri, un pariu pe "over" va câștiga dacă se înscriu 51 sau mai multe goluri în meci, în timp ce un pariu pe "under" va câștiga dacă se înscriu 50 sau mai puține goluri.

 

Pariuri Live sau In-Play

 

Pariurile live sau In-Play sunt pariuri care se plasează după ce meciul a început. Acestea sunt extrem de populare în handbal datorită ritmului rapid și a schimbărilor frecvente de scor. Cu pariurile live, pariorii pot paria pe diverse aspecte ale jocului pe măsură ce se desfășoară, cum ar fi echipa care va marca următorul gol, numărul total de goluri la sfârșitul unei reprize sau chiar rezultatul final.

 

Pariuri pe Marcatori

 

În handbal, un alt tip de pariu frecvent este parierea pe marcatori. Aceasta poate include pariuri pe jucătorul care va marca primul gol al meciului, jucătorul care va marca ultimul gol, sau jucătorul care va marca cele mai multe goluri într-un meci. Aceste pariuri necesită o cunoaștere mai profundă a jucătorilor individuali și a formei lor curente.

 

Pariuri pe Scor Exact

 

Un tip de pariu mai sofisticat și cu risc mai mare este parierea pe scorul exact al unui meci. Acest tip de pariu poate fi extrem de profitabil datorită cotelor mari, dar este, de asemenea, mult mai dificil de câștigat datorită numărului mare de rezultate posibile.

 

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

Când să utilizezi diferite opțiuni de pariere

 1. Pariuri pe Rezultat Final (Moneyline): Aceste pariuri sunt cele mai bune pentru începători, deoarece necesită cel mai puțin nivel de cunoștințe specifice. Acestea sunt recomandate atunci când ai o idee clară despre care echipă va câștiga, sau când vrei să pari pe o echipă favorită sau un underdog.
 2. Pariuri cu Handicap: Aceste pariuri sunt utile atunci când o echipă este semnificativ mai puternică decât cealaltă. Dacă te aștepți ca echipa favorită să câștige cu un mare avantaj, parierea cu handicap poate oferi o cotă mai bună decât un pariu Moneyline simplu.
 3. Pariuri pe Totalul de Goluri (Over/Under): Aceste pariuri sunt excelente atunci când ai o idee despre cât de ofensiv sau defensiv va fi un meci, dar nu ești sigur cu privire la rezultatul final. Dacă te aștepți la un meci cu multe goluri sau unul cu puține goluri, indiferent de care echipă câștigă, atunci Over/Under este alegerea potrivită.
 4. Pariuri Live sau In-Play: Aceste pariuri sunt potrivite dacă ești capabil să urmărești meciul în timp real și să faci decizii rapide. Pariurile live sunt de obicei bune pentru jocuri cu schimbări rapide de momentum, unde poți profita de schimbările dinamicilor jocului.
 5. Pariuri pe Marcatori: Dacă ai cunoștințe detaliate despre jucători individuali și te aștepți că un anumit jucător se va distinge, atunci acesta este un tip de pariu bun de luat în considerare.
 6. Pariuri pe Scor Exact: Aceste pariuri sunt recomandate doar pentru pariorii experimentați sau pentru cei care doresc să preia un risc mai mare pentru o recompensă potențială mai mare. Acestea sunt greu de prezis și ar trebui abordate cu precauție.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Sfaturi pentru Începători

 

 1. Cercetează: Indiferent de tipul de pariu pe care îl alegi, este important să îți faci temele. Informațiile precum forma recentă a echipei, statistici, accidentări ale jucătorilor și alți factori pot avea un impact mare asupra rezultatului unui meci.
 2. Începe cu pariuri simple: Dacă ești un începător, este bine să începi cu pariuri mai simple, cum ar fi pariurile Moneyline, înainte de a avansa către pariurile mai complexe.
 3. Gestionează-ți banii cu înțelepciune: Niciodată nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi. Este important să îți stabilești un buget pentru pariuri și să te ții de el.
 4. Fii răbdător: Nu te aștepta să câștigi fiecare pariu. Pariurile sportive necesită răbdare și o abordare pe termen lung. Câștigurile și pierderile pe termen scurt pot fluctua, dar pe termen lung, abilitatea de a face alegeri bine informate va avea rezultate.
 5. Învață din experiență: Fiecare pariu, câștigat sau pierdut, este o oportunitate de învățare. Analizează-ți pariurile și învață din greșelile tale pentru a-ți îmbunătăți strategia de pariere pe termen lung.

 

Imagine Superbet

Bonus de 100% până la 500lei!

Profita acum

 

Concluzie

 

Acest ghid oferă o introducere în pariurile sportive în handbal, acoperind diferitele tipuri de pariuri disponibile. Fie că ești un fan al handbalului care dorește să își mărească miza sau un parior experimentat în căutare de noi oportunități, sperăm că acest ghid te va ajuta să navighezi prin lumea fascinantă a pariurilor pe handbal.

Case pariuri online

Bonus 100% până la 500 lei

Nr. licenta: L1234101W001500
Revendica bonusul

Bonus 100% pana la 800 Lei

Nr. licenta: L1223985W001403
Revendica bonusul

Bonus de Bun Venit la Publicwin 200% până la 2000 LEI + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1172986W000768
Revendica bonusul

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Bonus pana la 2500 Lei + 500 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1213854W001295
Revendica bonusul

Alte Stiri

Înțelegând pariurile sportive în box

În acest articol, vom explora în detaliu variantele de pariuri în box, condițiile în care este recomandat să alegi fiecare opțiune, precum și sfaturi utile pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești șansele de câștig.

Pariurile sportive specifice înotului

Fără a fi un sport tradițional pentru pariuri, înotul oferă o serie de opțiuni interesante, mai ales în cadrul competițiilor importante cum sunt Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Europene.

Pariuri speciale în fotbal

În acest articol, explorăm conceptul de pariuri speciale în fotbal, vom discuta despre diverse tipuri de astfel de pariuri și vom oferi sfaturi pentru a obține avantajul maxim atunci când le plasați.

Pariuri sistem în fotbal

Pariurile sistem oferă posibilitatea de a combina mai multe selecții într-un singur bilet și să obții câștiguri chiar și atunci când unele dintre selecții nu sunt câștigătoare. În acest articol, vom explora în detaliu ce sunt pariurile sistem în fotbal, cum funcționează și cum poți utiliza această strategie într-un mod câștigător.

Pariuri combinate în fotbal

Pariurile combinate, cunoscute și sub denumirea de "acca" (din engleză, acumulată), sunt una dintre cele mai populare metode de pariere în fotbal. Aceste pariuri combinate oferă șansa de a combina mai multe selecții într-un singur bilet, crescând astfel potențialul câștig.