Un cartonaș galben acordat în meciul Franța-Gibraltar a fost anulat ulterior. Pe Betano toate pariurile peste/sub 2.5 cartonașe galbene au fost câștigătoare - Ponturi si Pariuri
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 2
Imagine Unibet 1
Imagine Mozzart 1
Imagine Get 3
Imagine Winmasters 1
Imagine MrBit 1
Imagine SlotV 1
Imagine Vlad Cazino 1
Imagine Frank Casino 1
Imagine Conticazino 1
Imagine Luck 1

Un cartonaș galben acordat în meciul Franța-Gibraltar a fost anulat ulterior. Pe Betano toate pariurile peste/sub 2.5 cartonașe galbene au fost câștigătoare

Imagine sport
19 

În lumea pariurilor sportive, orice decizie luată pe teren poate avea un impact semnificativ asupra pariorilor. Un exemplu recent de acest tip de situație a avut loc în partida de fotbal dintre Franța și Gibraltar, disputată pe 18 noiembrie în preliminariile EURO 2024. Deși meciul a adus un record impresionant pentru naționala "cocoșului galic," a fost o decizie controversată legată de un cartonaș galben care a făcut valuri în lumea pariurilor, mai ales pe platforma Betano.

 

Un meci istorico-fotbalistic

Partida dintre Franța și Gibraltar a fost una pentru cărțile de istorie a fotbalului. Fosta campioană mondială a învins categoric cu scorul de 14-0, dominând partida încă din prima repriză. La pauză, echipa lui Didier Deschamps avea deja un incredibil avantaj de 7-0, într-o confruntare din Grupa B a preliminariilor EURO 2024.

 

Cartonașele galbene absente

Cu toate că scorul a fost atât de impresionant, un aspect a surprins pe toată lumea: niciun cartonaș galben nu a fost acordat oficial în timpul meciului. Această situație neobișnuită contrastează cu ceea ce vedem în majoritatea meciurilor de fotbal, în care avertismente și cartonașe galbene sunt o prezență obișnuită pe teren.

Singurul cartonaș înregistrat în statisticile oficiale ale partidei a fost un cartonaș roșu primit de fundașul Ethan Santos de la Gibraltar în minutul 18. Cu toate acestea, la acel moment, Franța deja conducea cu 3-0 în fața echipei oaspete, astfel încât eliminarea nu a avut un impact semnificativ asupra evoluției meciului. De fapt, Santos a fost chiar cel care a deschis lista marcatorilor cu un autogol în minutul 3.

Dacă aruncăm o privire mai atentă asupra statisticii meciului, nu observăm alte avertismente, cu excepția unui cartonaș galben acordat lui Lee Casciaro de la echipa oaspete în minutul 28. Acest cartonaș galben a fost acordat în urma unei consultări a arbitrajului video, după ce Casciaro a comis un henț care a dus la acordarea unui penalty pentru Franța.

 

Imagine Betano

100% Bonus de Bun Venit Până la 1.000 lei - Betano

Profita acum

 

Decizia controversată a UEFA

Cu toate acestea, evenimentele ulterioare au adăugat un alt element de neașteptat în ecuație. A doua zi după încheierea meciului, UEFA a luat o decizie controversată: a anulat cartonașul galben acordat lui Casciaro. Avertismentul nu mai apare în nicio referință oficială a meciului Franța - Gibraltar.

Această decizie a stârnit discuții aprinse în comunitatea fotbalistică și în lumea pariorilor. Deși este neobișnuit ca UEFA să revină asupra deciziilor arbitrilor după încheierea unui meci, acest caz a fost o excepție notabilă. Cu toate acestea, UEFA a argumentat că decizia a fost luată pe baza analizelor ulterioare și a concluzionat că cartonașul galben acordat lui Casciaro a fost dat în mod eronat.

 

Impactul asupra pariurilor

Decizia UEFA de a anula cartonașul galben a avut un impact semnificativ asupra pariorilor care au plasat pariuri pe piața de cartonașe galbene pe platforma Betano. În calitate de gest de bunăvoință față de jucătorii săi, Betano a luat o decizie notabilă: a declarat câștigătoare toate pariurile pe cartonașe galbene, inclusiv cele pentru peste/sub 2.5 cartonașe galbene.

Astfel, cei care au pariat pe cartonașe galbene peste/sub 2.5 în meciul dintre Franța și Gibraltar au fost încântați să descopere că au primit pariurile câștigătoare. Această mișcare a fost salutată de pariori și a demonstrat generozitatea platformei Betano față de comunitatea sa de pariori.

 

 

Un record istorico-fotbalistic

 

Meciul de la Nisa dintre Franța și Gibraltar va rămâne în istorie ca una dintre cele mai impresionante victorii din istoria naționalei Franței și ca cel mai categoric succes din istoria preliminariilor unui Campionat European. Precedentul record aparținea Germaniei în calificările pentru EURO 2008, când nemții au învins San Marino cu 13-0.

 

 

În concluzie, partida dintre Franța și Gibraltar a fost una cu adevărat deosebită din mai multe puncte de vedere. De la recordul de goluri înregistrat la decizia controversată a UEFA de a anula un cartonaș galben, toate aceste elemente au adus un plus de imprevizibilitate în lumea fotbalului și a pariurilor sportive. Cu siguranță, acest meci va fi discutat și analizat pe termen lung și va rămâne un punct de referință în istoria sportului.

 

Case pariuri online

Bonus 100% pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus pana la 500 Lei

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

300 RON Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite

Nr. licenta: L1170664W000663
Revendica bonusul

Bonus de pana la 1750 LEI

Nr. licenta: L1203414W001173
Revendica bonusul

Pana la 600 LEI Bonus

Nr. licenta: L1173107W000815
Revendica bonusul

Alte Stiri

Toate pariurile preferate din derby-ul Dinamo vs FCSB sunt în același bilet, cu Bet Builder, pe Betano!

Dacă sunteți interesați să plasați pariuri pentru meciul Dinamo vs FCSB din etapa a 17-a a Ligii 1, în articol găsiți câteva selecții care pot adăuga emoție acestui derby pasionant!

Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

Celebrul baschetbalist Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano. Câștigător al campionatului nord-american de baschet cu Milwaukee Bucks, dar și MVP al finalei din 2021, jucătorul grec va reprezenta Betano în campaniile de brand ale companiei.

Clasicul Americii de Sud se joacă pe Betano, cu Bet Builder! Cote Mărite pentru Brazilia - Argentina

Brazilia - Argentina este meciul așteptat cu sufletul la gură din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026.

Cota 70 pe șapte pariuri din ultimul meci al României în campania de calificare la Campionatul European. Pe Betano, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt pe același bilet

Fii gata să trăiești intens meciul dintre România și Elveția și profita de oportunitățile oferite de Betano pentru a-ți maximiza câștigurile. Hai să susținem echipa națională și să ne bucurăm de fotbalul de top! Și să câștigăm mare, că la cota 70 sumele urcă vertiginos!