Politica de confidentialitate - Ponturi si Pariuri
Imagine Don 2
Imagine Superbet 2
Imagine Betano 4
Imagine Mozzart 1
Imagine Unibet 1
Imagine Get 1
Imagine Winmasters 1
Imagine Pariuri Plus 2
Imagine Las Vegas 4
Imagine Player 2
Imagine Publicwin 1
Imagine Mr Bit 2
Imagine Frank Casino 1
Imagine SlotV 1
Imagine Luck 1
Imagine Conticazino 2
Imagine Vlad Cazino 1

Politica de Confidentialitate


Aceasta politica de confidentialitate este formata din mai multe sectiuni. Fiecare sectiune este la fel de importanta, deci te incurajam sa le citesti pe toate cu atentie inainte de a-ti da consimtamantul cu privire la procesarea datelor tale cu caracter personal.

Ce informatii gasesti in aceasta Politica de Confidentialitate?

Introducere

Un utilizator al www.ponturisipariuri.com poate sa impartaseasca informatii si opinii despre meciuri sportive, sa caute ponturi, sa concureze pentru a deveni cel mai de succes tipster de meciuri sportive, sa verifice statisticile meciurilor, sa obtina recenzii ale caselor de pariuri si informatii despre pariuri gratuite. Poti afla mai multe despre serviciile noastre la sectiunea Termeni si Conditii. Atunci cand folosesti serviciile noastre, multe dintre informatiile tale ar putea fi impartasite cu noi sau cu terte parti.

Aceasta Politica de Confidentialitate este importanta pentru tine pentru a intelege cum sunt colectate, folosite, consultate si procesate in orice alt fel datele tale cu caracter personal atunci cand folosesti www.ponturisipariuri.com. Datele cu caracter personal sunt reprezentate de orice informatie despre tine care poate fi folosita sa te identifice sau care face posibila identificarea ta. Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica procesarii datelor tale cu caracter personal pe www.ponturisipariuri.com si nu procesarii datelor care pot sa apara pe alte servicii sau pagini web indiferent daca ele sunt oferite de catre detinatorul www.ponturisipariuri.com sau de altcineva.

Aceasta Politica de Confidentialitate poate fi modificata ulterior.

Modificari esentiale sunt acelea care iti afecteaza drepturile, obligatiile si statusul in ceea ce priveste protectia si procesarea datelor tale cu caracter personal. Modificarile esentiale pot include (dar nu sunt limitate la) lansarea de servicii sau tehnologii noi si procesarea datelor tale in noi scopuri. De aceea, daca facem modificari esentiale la Politica de Confidentialitate, iti vom trimite o notificare prin Serviciile noastre sau prin alte mijloace si iti vom da sansa de a vedea schimbarile inainte ca acestea sa intre in vigoare. Ti se va solicita consimtamantul pentru procesarea datelor cu caracter personal in conformitate cu Politica de Confidentialitate actualizata. Daca nu iti dai acest consimtamant, nu-ti vei putea folosi contul si nici serviciile disponibile pentru utilizatorii inregistrati.

in plus, din cand in cand vom face modificari minore ale Politicii de Confidentialitate. Modificarile minore nu-ti afecteaza drepturile, obligatiile sau statusul cu privirea la protectia datelor cu caracter personal. Aceste tipuri de modificari pot include (dar nu sunt limitate la) schimbari organizationale si gramaticale ale acestei Politici de Confidentialitate pentru a o face mai usor de citit. Faptul ca tu continui sa folosesti Serviciile noastre dupa publicarea Politicii de Confidentialitate actualizate cu modificari minore inseamna ca procesarea datelor tale cu caracter personal este subiectul Politicii de Confidentialitate actualizate cu modificari minore.

Controlor de date

Prin folosirea serviciilor www.ponturisipariuri.com este posibil sa dezvalui diverse informatii, inclusiv pe acelea care ar putea fi considerate ca avand caracter personal. Atunci cand datele tale cu caracter personal sunt procesate, tu esti considerat un subiect de date si ai dreptul sa-ti exerciti drepturile garantate de catre Legea EU de Protectie a Datelor cu Caracter Personal, ceea ce este explicat in aceasta Politica de Confidentialitate. Considerand faptul ca noi determinam scopurile si mijloacele de procesare a datelor cu caracter personal pe www.ponturisipariuri.com, noi suntem considerati din punct de vedere legal un controlor de date al informatiilor tale personale de pe acest site. Fiind un controlor de date, noi avem oportunitatea de a-ti procesa datele cu caracter personal dar ne si obliga sa le protejam asa cum arata Legea EU de Protectie a Datelor cu Caracter Personal, in special Regulamentul General privind Protectia Datelor (General Data Protection Regulation – “GDPR”), si aceasta Politica de Confidentialitate.

Datele pe care le procesam

Noi procesam (sau am putea procesa) diverse categorii din datele tale. Mai jos poti gasi informatii despre datele pe care le procesam, impreuna cu clasificarea lor.

Date de identificare

Date de identificare personale (Personal Identifiable Information – PII) – Atunci cand iti creezi un cont de utilizator la www.ponturisipariuri.com, noi iti procesam adresa de email si numele de utilizator. De asemenea, putem sa procesam numele si prenumele tau daca te inregistrezi folosind o retea de socializare si nu iti schimbi numele de utilizator (profilul tau de pe reteaua de socializare este preluat automat pe www.ponturisipariuri.com). Daca decizi sa ne contactezi folosind formularul de contact disponibil pe site-ul nostru, vom avea de asemenea nevoie sa ne dezvalui numele si prenumele tau reale. Ne poti da si informatii despre numele tau de utilizator de la diverse case de pariuri online. iti putem cere adresa daca vei castiga un premiu intr-o competitie organizata de noi.

Date de identificare electronica – Atunci cand te loghezi in contul tau pe www.ponturisipariuri.com noi iti procesam adresa de IP a dispozitivului pe care il folosesti, tipul si versiunea browserului de internet si a sistemului de operare precum si momentul la care te-ai logat. Daca te loghezi folosind retele de socializare, ele vor genera asa numitele “social tokens” care reprezinta de fapt datele de autentificare pe care noi le procesam ori de cate ori vrei sa te loghezi pe www.ponturisipariuri.com prin retele de socializare.

Inregistrari

Imagini – poti alege sa incarci o poza de profil, daca doresti asta. Poate fi o poza cu tine sau orice alt fel de poza pe care vrei sa o atasezi contului tau.

Obiceiuri private si interese

Aboneaza-te la alti utilizatori – procesam informatii despre utilizatorii la care doresti sa te abonezi, precum si informatii despre utilizatorii care s-au abonat la tine.

Participarea intr-o competitie – suntem constienti de participarea ta la diverse competitii pe care noi le organizam, in principal la sectiunea Concursuri.

Preferinte – procesam informatii despre postarile, ponturile, articolele si subiectele de pe forum care iti plac, iti displac sau pe care decizi sa le partajezi cu site-ul nostru sau pe profilul tau dintr-o retea de socializare. Stim de asemenea daca ai ales sa primesti notificari de la site-ul nostru cu privire la discutiile de pe forum, mesajele din live chat sau stiri. Daca marchezi o casa de pariuri ca fiind una la care tu pariezi, noi vom procesa si aceasta informatie.

Favorite – stim care sunt mesajele si grupurile tale live chat favorite, precum si discutiile de pe forum.

Ponturi – daca postezi un pont, noi vom procesa aceasta informatie, mai exact vom sti data si ora pontului, evenimentul despre care postezi, limba folosita si comentariile tale care explica pontul. Cream statistici despre succesul activitatilor tale legate de ponturi si procesam informatiile necesare pentru a derula competitii intre tipsteri (de exemplu cine are cel mai mare nivel de preziceri adeverite).

De ce procesam datele tale

Noi colectam si procesam date despre tine atunci cand te inregistrezi si ne folosesti serviciile. Procesam datele tale cu caracter personal pentru a-ti oferi serviciile noastre, a imbunatati experienta ta legata de ele, pentru a ne dezvolta serviciile si pentru a securiza si mentine functionarea normala a site-ului www.ponturisipariuri.com. Poti gasi mai jos mai multe informatii despre scopurile procesarii datelor tale.

Date de identificare

Date personale de identificare (PII) – PII-urile tale pe care noi le procesam (email, nume de utilizator si ID-ul atribuit de catre sistemul nostru) sunt folosite pentru a te diferentia de alti utilizatori www.ponturisipariuri.com. De asemenea, adresa de email este folosita pentru a comunica cu tine cu privire la orice schimbari ale contului tau sau serviciilor noastre, la fel si pentru comunicarea in scop comercial daca esti de acord sa o primesti. Este decizia ta daca vrei sa dezvalui informatii reale despre numele, prenumele si orasul in care locuiesti. Aceste informatii ar putea contribui la personalizarea contului tau de utilizator si la dezvoltarea canalelor tale de comunicare cu noi. Totusi, ti se va solicita sa ne trimiti numele si prenumele tau, la fel si adresa, daca vei castiga una din competitiile noastre pentru a verifica identitatea ta si a primi premiul.

Date de identificare electronica – Procesam adresa de IP a dispozitivului pe care l-ai folosit sa stabilesti comunicarea dintre acesta si serverul nostru pentru a-ti determina o geolocatie aproximativa care ar putea fi apoi folosita pentru personalizarea serviciilor noastre (de exemplu pentru a oferi continut corespunzator in limba pe care ai ales-o si continut privind jocurile de noroc in conformitate cu legile din tara ta) precum si in scopuri analitice. Poti afla mai multe despre scopurile analitice citind politica noastra de cookies.

Procesarea detaliilor despre browserul de internet si sistemul de operare pe care le folosesti sunt necesare pentru a ne asigura ca-ti putem oferi fara probleme serviciile noastre. in plus, uneori avem nevoie de aceste date pentru a rezolva anumite probleme tehnice care pot sa apara.

In final, procesarea adresei tale de IP ne ajuta sa determinam daca esti un utilizator “whitelisted,” de exemplu un dezvoltator al site-ului care are permisiuni extinse.

Inregistrari

Imagini – este posibil sa stocam poza ta de profil pentru a-ti da posibilitatea de a-ti personaliza profilul pe site-ul nostru.

Obiceiuri private si interese

Abonarea la alti utilizatori – Informatii despre abonatii tai si utilizatorii la care tu te abonezi sunt disponibile pentru toti utilizatorii si vizitatorii www.ponturisipariuri.com. Sustinem cu tarie valoarea transparentei si de aceea, consideram ca fiecare utilizator, potential utilizator sau un simplu vizitator ar trebui sa aiba posibilitatea sa-si faca o idee despre succesul si gradul de incredere al utilizatorilor site-ului si sa-si poata impartasi cunostintele cu alti oameni.

Participarea la competitii – suntem constienti de participarea ta la diferite competitii pe care noi le organizam. De aceea, trebuie sa procesam datele despre participarea ta la competitii, pentru a evalua succesul tau si pentru a alege castigatorii in consecinta.

Preferinte – procesam informatii despre preferintele tale pentru a facilita interactiunile dintre utilizatori si pentru a te informa despre lucruri care te intereseaza.

Favorite – procesam informatii despre discutiile tale favorite de pe forum, mesaje si grupurile favorite de live chat pentru a-ti aminti aceste preferinte si a-ti oferi acces rapid la ele.

Ponturi – Informatiile despre ponturi pe care noi le procesam sunt necesare pentru crearea de ponturi si partajarea lor cu utilizatorii si vizitatorii www.ponturisipariuri.com. Statisticile pe care noi le cream despre succesul ponturilor sunt necesare pentru a desfasura competitii transparente si oneste intre tipsteri.

Procesam informatii despre interesele tale personale pentru a-ti recunoaste preferintele si interesele care ar putea fi folosite in scopul comunicarii comerciale. Poti afla mai multe citind politica noastra de cookies. Daca nu vrei sa te supui proceselor de decizie automata in ceea ce priveste activitatea de profiling, te rugam sa ne trimiti un mail la adresa contact@ponturisipariuri.com si un operator de-al nostru va lua legatura cu tine.

Continut pe care il creezi

Procesam informatii despre continutul pe care tu il creezi la noi pe site astfel incat sa facilitam interactiunea si comunicarea dintre utilizatori, fie prin mesaje directe, discutii pe forum sau prin comentarii la postarile si ponturile altor utilizatori. Ai optiunea de a te descrie pentru alti utilizator astfel incat ei sa te cunoasca mai bine.

Folosirea de cookies

Orice browser de internet folosit pentru a ne vizita site-ul va primi de la noi asa numitele “cookies”. Folosim aceste cookies pentru ca dorim sa oferim cea mai buna experienta a timpului petrecut pe site-ul nostru oricui il viziteaza.

Prin folosirea acestor cookies, procesam informatii internet standard si detalii despre comportamentul vizitatorilor pe site-ul nostru. Folosirea de cookies ne permite sa imbunatatim navigarea pe site, sa analizam comportamentul de pe site al tuturor celor care il viziteaza, sa ne promovam produsele si sa oferim continut de la parti terte. Pentru a afla mai multe despre folosirea de cookies, citeste politica noastra de cookies.

Cum protejam datele tale

Noi nu colectam informatii cu caracter personal intr-o maniera excesiva. Procesam doar acele date de care chiar avem nevoie si doar pentru scopurile cu care ai fost de acord. Tendinta noastra este de a-ti mentine datele actualizate si de a le stoca in siguranta. Nu procesam datele tale pentru perioade mai lungi decat este necesar pentru atingerea scopurilor pentru care datele sunt procesate.

Luam masuri tehnice si organizationale in conformitate cu bunele practici din industrie pentru a-ti securiza informatiile. Astfel, luam masurile tehnice si organizationale necesare pentru a asigura protectia datelor tale cu caracter personal impotriva pierderilor accidentale sau ilicite, alterarii, furtului, dezvaluirii neautorizate sau accesului, folosirii neautorizate si contra tuturor altor forme ilegale de procesare.

Aplicam diferite nivele de acces la informatiile tale. Restrictionarea accesului este bazata pe nevoile desfasurarii activitatii site-ului si pe masurile de securitate. Ne asiguram ca doar persoanele autorizate au acces la datele tale, ale caror cunostinte si abilitati cu privire la date sunt necesare pentru a-si indeplini obligatiile care apar din asocierea cu performantele jobului lor.

Drepturile tale

Dreptul la acces

Ai dreptul de a obtine de la noi confirmarea daca datele tale cu caracter personal sunt procesate si acolo unde se aplica, de a cere acces la ele.

Dreptul la rectificare

Ai dreptul sa ne ceri sa stergem datele tale personale care nu corespund realitatii. Luand in considerare scopurile procesarii de date, ai dreptul de a-ti completa datele personale incomplete.

Dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat)
In anumite circumstante, vei avea dreptul de a cere sa-ti fie sterse informatiile pe care noi le detinem despre tine:

Cand datele nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate,

Cand ti-ai retras consimtamantul si nu exista alta baza legala pentru care noi sa continuam sa le procesam,

Cand ai obiectat la procesarea datelor tale si nu exista alte motive legitime de a continua sa facem asta,

Cand datele au fost procesate in mod ilegal, sau

Cand datele trebuie sa fie sterse pentru a respecta o anumita obligatie legala.

Dreptul la restrictionarea procesarii

Ai dreptul de a cere restrictionarea procesarii datelor tale in urmatoarele situatii:

Daca acuratetea datelor este contestata, procesarea poate fi restrictionata pe perioada necesara care ne permite noua sa le verificam acuratetea,

Daca procesarea este ilegala si ceri restrictionare in loc de stergere,

Daca nu mai avem nevoie de datele tale pentru scopurile in care au fost colectate, dar ai nevoie de ele cu privire la o chestiune legala,

Daca ai obiectat la procesarea de catre noi a datelor personale pe baza unor interese legitime, in timp ce se asteapta sa se determine daca interesele noastre legitime folosite ca baza pentru procesarea datelor tale incalca drepturile si libertatile tale fundamentale.

Dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale si drepturi legate de procesele automate de decizie

Ai dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale pe motive legate de situatia ta particulara, in orice moment al procesarii datelor tale, inclusiv la activitatea de profiling. in urma obiectiei tale, noi vom opri procesarea datelor tale. Nu vom face acest lucru daca putem demonstra motive legitime importante pentru continuarea procesarii care sunt mai presus de interesele tale cu privire la drepturile si libertatile tale fundamentale, sau daca este necesar sa se continue procesarea pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor chestiuni legale.

In orice moment ai dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale, inclusiv acelea pe baza carora se face profiling, pentru scopuri de marketing direct. Ne puteti contacta la adresa de mail contact@ponturisipariuri.com si un operator de-al nostru se va ocupa de tine.

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul

Daca motivul pentru procesarea datelor tale personale este consimtamantul tau, tu il poti retrage in orice moment fara sa ne dai vreun motiv si fara a plati vreo taxa. Pentru a-ti retrage consimtamantul, ar trebui sa-ti stergi contul de utilizator www.ponturisipariuri.com.

Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea procesarii bazate pe consimtamantul tau inainte de retragerea lui. Te rugam sa fii constient de faptul ca dupa retragerea consimtamantului noi nu vom putea sa-ti procesam datele si in consecinta nu iti vom putea oferi serviciile noastre.

Dreptul de a face o reclamatie

Ai dreptul de a face o reclamatie la autoritatea locala de protectie a datelor. Autoritatea relevanta de protectie a datelor in statele membre ale Uniunii Europene poate fi determinata pe baza domiciliului tau stabil sau pe baza locului unde incalcarea drepturilor a avut loc.

Cum sa iti exerciti drepturile

Daca ai intrebari sau indoieli asupra procesarii datelor personale, sau doresti sa iti exerciti drepturile explicate mai sus, nu ezita sa trimiti un email la adresa contact@ponturisipariuri.com.

Pentru cat timp pastram datele tale

Noi pastram datele tale pana cand iti stergi contul de utilizator de la www.ponturisipariuri.com. Atunci cand iti stergi contul, se sterg si datele tale personale. Te rugam sa fii constient de faptul ca nu vom sterge informatiile despre ponturile pe care le-ai postat pentru ca noi detinem drepturile de proprietate intelectuala asupra lor. Totusi, ponturile ramase vor fi depersonalizate – cu alte cuvinte, din moment ce am sters datele tale personale, nu vom putea face legatura dintre acestea si ponturile pe care le-ai postat.

Cu cine impartasim datele tale personale

Este posibil ca noi sa impartasim datele tale cu parti terte. Partile terte se clasifica dupa cum urmeaza:

Entitati care ne ajuta sa ne oferim serviciile in mod regulat si sa le dezvoltam (de exemplu analiza, mentenanta, marketing, dezvoltare). Acestea au voie sa proceseze informatiile tale daca acest lucru este necesar pentru a-si indeplini sarcinile atribuite. Te rugam sa fii constient de faptul ca noi determinam scopul si mijloacele de procesare ale datelor tale si noi decidem care dintre acestea vor fi procesate pentru indeplinirea sarcinilor atribuite.

Autoritati publice si agentii de aplicare a legii atunci cand acest lucru este necesar si cand suntem obligati sau ni se permite din punct de vedere legal sa o facem.

Parti terte care au acces la cheia ta API, care ar putea sa arate ponturile tale, numele de utilizator, avatarul, scorul, succesul pontului si tara.

www.ponturisipariuri.com